Gündem Acil Aşk Aranıyor 14. bölümde büyük sürpriz-izle

Acil Aşk Aranıyor 14. bölümde büyük sürpriz-izle

22.06.2015 - 09:35 | Son Güncellenme:

Acil Aşk Aranıyor 14. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Acil Aşk Aranıyor'da Nisan ve Sinan'ın yakınlaşması herkesi ekrana kilitledi. İşte Acil Aşk Aranıyor son bölümde izleyemediğiniz ayrıntılar..

Acil Aşk Aranıyor 14. bölümde büyük sürpriz-izle

Acil Aşk Aranıyor’un 14. Bölümünde; Yaralı yüzlü adam, Nisan ve Sinan’ı takip ederek dağ evine gelmiştir. Planları bu seferlik suya düşer ancak peşlerini bırakmayacaktır. Nisan ve Sinan romantik dağ evi tatilinden sonra birbirlerine karşı hislerini saklayamaz hale gelirler. Nisan her şey bu kadar iyiyken aralarına hiçbir şeyin girmesini istemez. Abidin’le olan sevgililik oyununa son vermeye karar verir.

Haberin Devamı

Ayla şeflik görevini çok ciddiye alır ve hastanede katı bir disiplin rüzgarı estirir. Bu durum, onun onuruna şeflik partisi hazırlayan Berzan’la aralarındaki iplerin gerilmesine neden olur. İkili iş ve aşk arasında zorlu bir sınavdan geçecektir.

Abidin Nisan’ı bulma umuduyla çıktığı yolculukta yolu şaşırıp kaybolur. İstanbul’a dönene kadar gezdiği illerde türlü maceralar onu beklemektedir.

ACİL AŞK ARANIYOR 14. BÖLÜM FRAGMANI
SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU:
“Nisan, çatıdan atlamak isteyen Kaan’ı kurtarmaya çalışırken dengesini kaybedip aşağı düşmüştür. Tedbir amaçlı açılan brandanın üzerine düştüğünden ciddi bir fiziki darbe almadığı anlaşılır.
Sinan, Nisan’ın şoka bağlı olarak hafıza kaybı yaşadığının ortaya çıkmasıyla büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır. Abidin ise bu durumu fırsata çevirmekten geri durmayarak Nisan’ı kendisiyle evlenmesi için ikna etmeye çalışır. Sinan Abidin’e pabuç bırakmadan Nisan’ın hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır. Murat yurtdışından aldığı başhekimlik teklifini kabul ederek hastaneden ayrılma kararı alır.
Ayla veya Berzan’ı yerine şef olarak bırakmayı önerir. Murat her ikisine de çok güvendiğinden hangisinin yeni şef olacağına karar veremez, bu önemli kararı Ayla ve Berzan’a bırakmayı uygun görür. Aldıkları bu haberle şaşkınlığa uğrayan çift, kendilerini ilişkilerine gölge düşürecek tatlı sert bir rekabetin içinde bulacaktır.”