Gündem Acil Aşk Aranıyor 15. son bölümde büyük şok-izle

Acil Aşk Aranıyor 15. son bölümde büyük şok-izle

28.06.2015 - 21:21 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Acil Aşk Aranıyor 15. bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor 15.son bölümünde heyecan doruktaydı. Nisan bu sefer köşeye sıkıştı. İşte son bölüm ve detaylar..

Acil Aşk Aranıyor 15. son bölümde büyük şok-izle

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

Haberin Devamı

Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estiriyor!

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Acil Aşk Aranıyor’un 14. Bölümünde; Yaralı yüzlü adam, Nisan ve Sinan’ı takip ederek dağ evine gelmiştir. Planları bu seferlik suya düşer ancak peşlerini bırakmayacaktır. Nisan ve Sinan romantik dağ evi tatilinden sonra birbirlerine karşı hislerini saklayamaz hale gelirler. Nisan her şey bu kadar iyiyken aralarına hiçbir şeyin girmesini istemez. Abidin’le olan sevgililik oyununa son vermeye karar verir.

Ayla şeflik görevini çok ciddiye alır ve hastanede katı bir disiplin rüzgarı estirir. Bu durum, onun onuruna şeflik partisi hazırlayan Berzan’la aralarındaki iplerin gerilmesine neden olur. İkili iş ve aşk arasında zorlu bir sınavdan geçecektir.

Abidin Nisan’ı bulma umuduyla çıktığı yolculukta yolu şaşırıp kaybolur. İstanbul’a dönene kadar gezdiği illerde türlü maceralar onu beklemektedir.