Gündem Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

02.07.2015 - 09:44 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 16. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Nisan ve Sinan sürpriz bir gün geçiriyorlar. İşte Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm fragmanı ve detaylar..

Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Heyecan dolu yeni bölümü ile Acil Aşk aranıyor yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 21.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

ACİL AŞK ARANIYOR 16. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Acil Aşk Aranıyor’un 15. Bölümünde; Yaralı Yüzlü Adam Nisan’ı, Sinan’a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinan’a henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verir. Sinan’a zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktır.

Ayla’nın lise arkadaşı Çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gelir. Çiğdem Ayla’nın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzan’la olan ilişkisini saklamak zorunda kalır. Berzan Ayla’nın hareketinin altında kalmayacak, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecektir.

Abidin’in Nisan’la olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen Hasan çok sinirlidir. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidin’e borçlanır ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verir. Bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar alacaktır.