Gündem Acil Aşk Aranıyor 16. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

Acil Aşk Aranıyor 16. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

05.07.2015 - 20:55 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 16. son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünde neler oldu? İşte Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm ve detaylar..

Acil Aşk Aranıyor 16. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Heyecan dolu yeni bölümü ile Acil aşk aranıyor yine seyirciyi ekrana kilitledi. Acil Aşk Aranıyor son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Acil Aşk Aranıyor’un 16. Bölümünde; Nisan kendisini kaçıran Yaralı Yüzlü Adamın elinden Abidin sayesinde kurtulur. Artık Sinan’la arasında bir engel kalmamıştır.
Nisan, Berzan’ın Ayla’ya evlenme teklif edeceğini öğrenince büyük bir planlama içine girer. Sinan’ı da bu romantik koşuşturmanın içine sürükleyecektir. Ayla Berzan’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tesadüfen öğrenir. Sürekli bu anı bekler, giyinir süslenir. Berzan için ortam hazırlamaya çalışır.
En sonunda Berzan’dan beklediği ilgiyi bir türlü göremeyince umudunu yavaş yavaş kaybedecektir. Abidin, Berzan’ın evlenme teklifi organizasyonunun kendi restoranında yapılması için Nisan’ı ikna eder. Yardım edeyim derken yine her şeyi eline yüzüne bulaştıracak, aksilikler peşini bırakmayacaktır.