Cadde Acil Aşk Aranıyor 2. bölümle heyecan doruktaydı!-İzle

Acil Aşk Aranıyor 2. bölümle heyecan doruktaydı!-İzle

22.03.2015 - 19:48 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarında Acil Aşk Aranıyor izleyenleri ekrana kilitledi. Acil Aşk Aranıyor dizisinin başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş ve Rojda Demir bulunuyor. Acil Aşk Aranıyor 2.bölüm ve detaylar haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 2. bölümle heyecan doruktaydı-İzle

Show Tv yepyeni bir diziyi izleyicisiyle buluşturdu. İzleyicileri hem güldüren hem de romantizm rüzgarları estiren dizi Acil aşk Aranıyor dün akşam ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) gibi isimlerin bulunduğu Acil Aşk Aranıyor ilk bölümle izleyiciler karakterleri tanıma fırsatı buldular. Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu'nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Acil Aşk Aranıyor, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun çekişmeli aşk hikayesini konu al.

Haberin Devamı

ACİL AŞK ARANIYOR ÖZETİ

Genç ve yeni yetme bir doktor olan Nisan için hem yeni bir eve taşınacağı hem de işe başlayacağı o büyük gün gelip çatmıştır. Nisan oldukça heyecanlıdır fakat sakar biri olması yüzünden işler pek de istediği gibi gitmez. İlk günden evinin önünde küçük bir kaza yapar. Hemen ardından yeni komşusu Sinan'la bir tartışma yaşar. Gününün çok kötü geçtiğini düşünen Nisan, işe başlamak üzere hastaneye gidince daha da büyük bir problemle karşı karşıya kalır. Komşusu Sinan, aynı zaman birlikte çalışacağı iş arkadaşıdır, daha da kötüsü Nisan, Sinan'ı asiste edecektir. İkili arasındaki gerginlik giderek büyür ve tatlı sert bir çekişmeye dönüşür.

ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİNİN KONUSU

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.