Gündem Acil Aşk Aranıyor 5. bölümde nefes kesen sahne - izle

Acil Aşk Aranıyor 5. bölümde nefes kesen sahne - izle

12.04.2015 - 16:53 | Son Güncellenme:

Show TV'de yayınlanan Acil Aşk Aranıyor 5.bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen son bölümü ile Acil Aşk Aranıyor dizisi yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecanın hız kesmediği Acil Aşk Aranıyor dizisinin yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 5. bölümde nefes kesen sahne - izle

Komedi hem de romantizm rüzgarları estiren Acil Aşk Aranıyor dizisi 5. bölüm ile ekrana geldi. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Acil Aşk Aranıyor dizisi son bölüm tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz..

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜM İZLE


Acil Aşk Aranıyor 5. Bölüm Fragmanı İzle;

Haberin Devamı



Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

Acil Aşk Aranıyor 5. bölümde nefes kesen sahne - izle