Bartın Acil Sağlık Ve Yoğun Bakım Hizmetleri Ele Alındı

Acil Sağlık Ve Yoğun Bakım Hizmetleri Ele Alındı

13.08.2018 - 14:19 | Son Güncellenme:

.

Acil Sağlık Ve Yoğun Bakım Hizmetleri Ele Alındı

BARTIN (AA) - Bartın'ın Amasra ilçesinde, 10. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) ve Yoğun Bakım Süreçlerinin Değerlendirilmesi toplantısının yapıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Bartın Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bolu, Bartın, Zonguldak, Karabük illerini kapsayan 10. Bölge ASKOM, Bartın'ın Amasra ilçesinde toplandı.

Bolu Sağlık Müdürlüğü başkanlığındaki 10. Bölge ASKOM toplantısında, acil ve afetlerde sağlık hizmet sunumunda verimi arttırılması ve işleyişte yaşanabilecek aksaklıkların tespiti ve çözümler değerlendirildi.

Sağlık tesisleri ve iller arası hasta sevklerinin koordinasyonu, yoğun bakım ünitelerinin yatak ve personel kapasiteleri konuları hakkında fikir alışverişinde bulunularak durum değerlendirmesi yapıldığı ve çeşitli kararlar alınan toplantıya, Bartın Sağlık Müdürü Dursun Koç, Karabük Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Bolu Sağlık Müdürlüğü Acil, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Mehmet Balcı, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Acil, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ahmet Karaahmetoğlu ile üniversite hastanelerinden ilgililer katıldı.