Cadde Acımasız saldırıyı kınadılar

Acımasız saldırıyı kınadılar

03.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ortaköy Reina’ya yapılan saldırı sonrası duygularını dile getiren ünlü isimler, masum ve savunmasız insanlara yapılan acımasız saldırıyı ağır sözlerle kınadı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dileyenler, teröre lanet okuyup, isyan etti. Yaşanan olaylara “Yeter” diyen herkesin ortak isteği, ülkemizde barış, huzur ve mutluluk oldu

Acımasız saldırıyı kınadılar

Şevval Sam: Bu cennet toprakları cehenneme çevirenler için merhamet diliyorum. Kalp mühürleri açılsın. Lanetler içinde onlar gibi olmak istemiyorum.

Sinan Akçıl: Dün gece binlerce kişiyle teröre lanet okudum sahnede, bugün ne değişti? Bir şeyler değişmeli, dünyada ne yapılıyorsa bizde de aynısı yapılmalı. Bu topraklarda huzuru, güveni ve mutluluğu başarmamız gerekiyor, başka ülkemiz yok. Hanginiz gider ki güvenli değil diye buralardan? Hiçbiriniz... O zaman bir yerden başlayalım artık.

Türkan Şoray: Ülkem için, umutlu güzel dileklerimden kısa bir süre sonra, umutsuzca ağladım. Maalesef masum insanlarımızı kaybettik, yine acı, yine çaresizlik ve isyan... Yetti artık, yeter, yeter!

Hatice Aslan: Canım ülkem bir an önce aydınlanır inşallah...

Işıl Reçber: Yeni yıla, yeni sabaha katliamla uyanmak. Ruhum paramparça, fiziken iyi olsak ne yazar? Çok üzgünüm çok, güzel Türkiye’m, güzel ülkem. Ama bir umuttur yaşamak. Ben bu kabustan kurtulacağımıza inanıyorum. Her şey düzelecek ve inşallah bu hainlere engel olacağız, bir olarak, kuvvet olarak, ayrışmayarak ve birleşerek.

Esra Erol: Uyuyamıyorum düşünmekten, üzülmekten. Geçecek Allah’ın izniyle geçecek de ne zaman? Ne olur birbirimize kenetlenelim, 2017, barışın, huzurun, dayanışmanın ve insanlığın yılı olsun.

Fahriye Evcen: Yaşama sevincimizin ve insanlığın geri geleceği bir yıl olsun hepimize... Işık dolu, umut dolu yarınlara...

Burcu Kara: Yüzümüz gülsün istemiyorlar belli ki... Kimse tahriklere gelmesin. Kimse farklı inançlı, siyasi görüşlü diye aynı ülkede yaşadığı kardeşini karşısına almasın ne olur. Belli ki her yolu deneyecekler, bizi birbirimizden koparmak için. Biz ne acılar, ne savaşlar atlatmış, ne yokluklarla dünyanın en büyük güçlerine kafa tutmuş atalarımızın çocuklarıyız.

Kenan Doğulu: Yeni yıla yüreğimizi kor eden bu büyük acıyla başladık. Masum ve savunmasız insanlara yapılan bu acımasız saldırı bir vahşettir. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar
dilerim.