Cadde Acun Ilıcalı'dan Ata Demirer'e bomba teklif

Acun Ilıcalı'dan Ata Demirer'e bomba teklif

28.07.2015 - 08:53 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı bu sezon büyük ses getirecek projesi için Ata Demirer'e teklif götürdü. İşte o gündeme bomba gibi düşen magazin haberleri

Acun Ilıcalıdan Ata Demirere bomba teklif

Acun Ilıcalı ve Ata Demirer ikiside ekranların sevilen eğlendirici isimleri. Acun Ilıcalı yeni çıkacak olan yarışması için jüri seçimlerinde Ata Demirer'e teklif gönderdi fakat teklife red cevabı gelmesi Acun'u şaşırttı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, yeni yarışmasında jüri koltuğunda oturması için Ata Demirer'e haftalık 80 bin lira teklif etti ancak müspet yanıt alamadı. Demet Akalın ve Mustafa Sandal 40 bin TL alacak.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını düzenlediği programlarda yer alabilmek için can atarken, Ata Demirer kendisine gelen astronomik teklifi geri çevirdi.

Acun Ilıcalı, yeni sezonda ekrana getireceği 'Yükselen Yıldız' isimli müzik yarışmasının jüri üyeliği için Ata Demirer'in kapısını çaldı. Ilıcalı, meşhur komedyene daha evvel anlaştığı Mustafa Sandal ve Demet Akalın'a verdiği 40 bin liralık ücretin iki katıyla gitmesine karşın Demirer'i jüri koltuğuna oturtmayı başaramadı.

Bölüm başı 80 bin TL'yi nazikçe geri çeviren Demirer, bir süre dinlenip kendi projelerine yoğunlaşmak istediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sene Meryem Uzerli de Yetenek Sizsiniz jürisi için teklif götüren Acun Ilıcalı'yı reddetmişti. Uzerli'nin geri çevirdiği teklifi Özgü Namal kapmıştı.