Cadde Acun Ilıcalı'dan Semih'e uyarı: Serkaç diyemezsin!

Acun Ilıcalı'dan Semih'e uyarı: Serkaç diyemezsin!

06.06.2016 - 08:24 | Son Güncellenme:

Ada konseyinde yarışmacılarla konuşan Acun Ilıcalı, Semih Öztürk'ün söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini ve Serkay Tütüncü'ye 'Serkaç' demesinin doğru olmadığını söyledi.

Acun Ilıcalıdan Semihe uyarı: Serkaç diyemezsin

Milliyet.com.tr - 'Survivor 2016'nın son yayınlanan bölümüne, ünlüler takımından Serkay Tütüncü ile gönüllülerden Semih Öztürk arasındaki tartışma damgasını vurdu.

Haberin Devamı

"HAKARET ALGILARIM"

Yarışmanın yapımcısı ve yorumcusu Acun Ilıcalı, "Semih'e bir uyarıyı mutlaka yapacağım. 'Serkaç' diyemezsin. Bir insanın isminde harf değiştirerek hitap etmek hakaretin başka bir versiyonu. Bana öyle bir şey yapılsa hakaret olarak algılarım. İki taraf da bundan sonra dikkatli olacak" şeklinde konuştu.

"BİR GENCİN BU DURUMA DÜŞMESİ..."

Serkay'ın eleştirileri üzerine söz alan Semih ise "Benim yakandam düşmesi gerekiyor. Bir gencin bir duruma düşmesi gerçekten beni üzüyor. Performans anlamında zaman zaman iyi zaman zaman kötü oldu. Ancak ilk günden bu yana ahlaki kavramları zorladı, çok aştı. Son 8'i deil, 80 yarışmacın içinde olmayı hek eder mi bilmiyorum. Arkadaşın otokontrol mekanizması gelişmemiş. Başarısızlığını laf atarak değiştirmeyi deniyor. Çok muhatabım değil, hançerler ne boyutta olacak bilmiyorum. Kıbrıs yolunda kendi işime bakıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SEMİH'E SER SÖZLER

İlk eleme adayı olan Serkay, "Ahlakla ilgili bir şeyi en son Semih'ten öğrenebilirimn. Bir kızın sivilceleriyle ilgili yorum yapabilmekse ahlak, biz ahlaksızız. Gizem Memiç'e 'Senin kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuş, sivilcelerine bak' demek de ahlaksızlıktı. Bazı laflarımdan dolayı Semih'ten bile özür dileyebilirim. Ancak bir kıza bunları asla söyleyebilecek bir adam değilim" dedi.