Gündem Survivor'ın ne zaman final yapacağını Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'ın ne zaman final yapacağını Acun Ilıcalı açıkladı

20.04.2016 - 08:48 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yarışması olan Survivor 2016'da final sezon finali tarihi belli oldu. Acun Ilıcalı, Survivor Panorama programına katılarak açıklamalarda bulundu. Acun Survivor 2016'nın da ne zaman final yapacağını açıklamış oldu. İşte ayrıntılar haberimizde.

Survivorın ne zaman final yapacağını Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor Panorama programına katıldı ve Zafer'i neden diskalifiye ettiklerini açıkladı. Survivor hakkında merak edilen sorulara cevap veren Acun Ilıcalı yarışma hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı Survivor 2017 hakkında da çarpıcı bir açıklama yaptı.

ZAFER NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Zafer Semih olayında tartışılcak bir şey yok. Kavga olayının zaten yüzde 80'nini yayınladık gibi düşünün, Semih'e darbesi var mı diye merak ediliyorsa, Semih'e darbesi falan yok. Bunu çıkan her yarışmacıya sorabilirsiniz. Mühim olan şu tehdit. Zafer bariz şekilde Semih'e birşeyler yapacağına dair tehditini ısrarla sürdürdü. Tehdit varsa ısrar varsa yarışmacı o zaman yarışmadan elenir. Zaten işin kuralı bu, böyle olmalıdır.

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

SURVİVOR 2017 İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ

Acun Ilıcalı ‘Yeniden bir All Star olacak mı’ sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Survivor 2017 için kafalarında büyük bir sürpriz olduğunu açıklayan Ilıcalı, “All Star olmayacak ama seneye başka bir sürprizimiz var. Düşündüğümüz şey eğer olursa çok heyecan verici olacak. Biz de bunu düşündükçe heyecanlanıyoruz” dedi.

Survivorın ne zaman final yapacağını Acun Ilıcalı açıkladı

BİRLEŞME PARTİSİNDE ŞARKI YARIŞMASI HEYECANI

“2 hafta sonraki birleşme partisi için büyük sürprizler hazırladık. Geçen sene dans yarışması vardı. Bu sene ise şarkı yarışması olacak. Yarışmacılar gün boyunca ders alacaklar ve akşam partide şarkı söyleyecekler. Kazananı ödül bekliyor. Şarkı yarışmasının jüri üyeleri ise Oğuzhan Koç, Seda Bakan ve Esat Yontunç olacak”

SURVİVOR’DA 3 ADAM SKEÇLERİ GELİYOR

“Survivor’da bu sene yine 3 Adam sürprizi olacak. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in 4 gündür Dominik’te Survivor adasında çekim yapıyorlar. 2 sene önceki yarışmada olduğu gibi birbirinden komik Survivor skeçleri hazırlıyorlar ve 30 Nisan yada 1 Mayıs akşamı bunları yayınlayacağız.”

BEYONCE KONSERİ

“Survivor’da artık büyük ve heyecan verici ödüller geliyor. Yine aile oyunu olacak. Ve bir de Beyonce konseri oyunu olacak. Atlanta yada New Jersey’de Beyonce konserini en önden izleyecek oyunu kazanan yarışmacılarımız”

GELMİŞ GEÇMİŞ EN FAZLA KİLO VEREN YARIŞMACI

“Birleşme partisinden önce yarışmacıların kilolarını ölçeceğiz. Ancak gördüğüm kadarıyla İbrahim gelmiş geçmiş en fazla kilo veren yarışmacı olabilir. 25 kilodan fazla verdiğini düşünüyorum. Efecan ve Yunus’da kendi yüzdelerine göre çok fazla kilo verdiler”

ADADA KAYBOLAN YARIŞMACIYI TEKNELERLE BULDUK

“Survivor adasında güvenlik nedeniyle yarışmacıların belli bir alanı var. Bundan daha uzağa gidemezler. Gözden kaybolup ormanın derinliklerine gidemez. Belirli bir alan var. Bu işin belli bir riskini kontrol altında tutmak zorundayız. Bundan yıllar önce Panama’da bir yarışmacı ormanın derinliklerinde kayboldu. Tekneler yolladık yarışmacıyı diğer uçtan alabildik”

ZAFER EN SEVDİĞİM YARIŞMACILARDAN BİR TANESİYDİ!

Zafer'in elenmesinin ardından üzüldüğünü belirten Acun Ilıcalı, yaşanan olaydan bir gün önce iddialaşıp penaltı çekişmiştik. Zafer sempatik bir çocuk benimde en sevdiğim yarışmacılardan biriydi. Bu seneki yarışmada sevdiğim 3 isimden biriydi. Şimdi elendiği için rahatça söylebilirim. Ayrıca burada sevip sevmeme söz konusu değil, yarışmacılar bir hata yapıyorsa gözünün yaşına bakmamız mümkün değil.

HANGİ OYUN NE ZAMAN OYNANIYOR, NASIL HAZIRLANIYOR?

Survivor’da 6 ay öncesinde oyunlar belirleniyor. Oyunların yapımı bir hafta sürüyor. Bildiğiniz İnşaat var orada. Bu seneki oyunlar çok değişik ve zor. Final sembol oyunu değişti. Sakatlık var. Yunus sakatlandı, kulağı yarıldı ama şimdi iyi… Bu sene çok sakatlık yaşandı.

YARIŞMACILARIN YEMEK DÜZENİ NASIL SAĞLANIYOR?

Normal insanın gıda ihtiyacı yediğimizin 3’te biri… Yarışmacılara yemek verilmiyor. Yarışmacılar çok kilo verdi. İbrahim gelmiş geçmiş en çok kilo veren yarışmacı olabilir…

ADALARDA EN ÇOK NE ŞAŞIRTTI?

Yarışmacıların azmi beni çok şaşırttı. En şaşırdığım Semihlerin dokunulmazlık oyununda oynaması oldu. Seyirciyi sürekli bağıran biri rahatsız olabilir… Mehmet’i Survivor’da özlüyorum…

BİRLEŞME SONRASI NE OLACAK?

İki aday artık çıkacak sonra iki aday çıkacak ve kim giderse… Birleşme sonrası ünlülerin adasına gidilecek. Yarışmacıların can güvenliği için belli bir yere kadar gidebiliyorlar… Yıllar önce Panama’da yarışmacı kayboldu. Tekneciler kurtardı yarışmacıyı…

DOMİNİK Mİ PANAMA MI?

Bence Dominik…. Panama’nın aşırı nem nedeniyle nefes alamıyorsun… Dominik yağmuru olan bir yer… Mayıs ortasında yağmur başlayacak…

NEDEN HEP AYNI KIYAFET…?

Survivor o yüzden. Issız adaya düşmek üzerinden ya konsept o yüzden… Survivor 2016'nın final tarihi Mayıs'ın 29'u olarak belirledik. biz burada atletizm şampiyonası yapmıyoruz. Burası Survivor, halk karar veriyor. Bırakın halk karar versin. Halk oylaması yapıldığından bugüne çok rahatım.