Cadde Acun Medya yapımı 'Exathlon’un web sitesi açıldı

Acun Medya yapımı 'Exathlon’un web sitesi açıldı

19.04.2018 - 13:30 | Son Güncellenme:

Birçok ülkede yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Exathlon' yarışmasının tüm içerikleri artık Exathlon.tv’de olacak.

Acun Medya yapımı Exathlon’un web sitesi açıldı

ÇOK YAKINDA AMERİKA'DA

Haberin Devamı

Mücadelenin nefes kestiği Exathlon, reytinglerde yakaladığı başarıyla dikkati çekiyor. Brezilya, Meksika ve Romanya’nın ardından yarışmanın yayınlanacağı ülkeler arasına yenileri ekleniyor. 30 Nisan’da Kolombiya’da başlayacak olan Exathlon, çok yakında Amerika’da da ekranda olacak.

Exathlon Brezilya, 25 Eylül-15 Aralık 2017 tarihleri arasında Band TV’de yayınlandı. Exathlon Meksika, 16 Ekim 2017-11 Mart 2018 tarihleri arasında Azteca 7 kanalında yayınlandı. Exathlon Meksika'nın ikinci sezonu Ağustos 2018’de başlayacak. 7 Ocak 2018’de başlayan ve Kanal D’de yayınlanan Exathlon Romanya, 6 Haziran 2018’de sona erecek. Exathlon Colombia ise 30 Nisan’da Canal RCN’de yayınlanacak.

YARIŞMAYLA İLGİLİ HER ŞEY EXATHLON.TV'DE

Haberin Devamı

Exathlon’la ilgili tüm haberler, videolar ve galerilerin yer aldığı Exathlon.tv açıldı. Yarışmanın yayınlandığı tüm ülkelerden içerikler bu adreste olacak. Takımlar, yarışmacıların fotoğrafları ve bilgileri, ülkelerin puan tabloları ve istatistikleri Exathlon.tv’de yayınlanacak. Güncel içeriklerin yanı sıra geçmiş sezonlara ilişkin haberler, videolar ve galeriler de Exathlon.tv’den takip edilebilecek.