Çanakkale Adalet Kurultayı'nda İlk Gün Oturumları Sona Erdi

Adalet Kurultayı'nda İlk Gün Oturumları Sona Erdi

26.08.2017 - 17:37 | Son Güncellenme:

.

Adalet Kurultayında İlk Gün Oturumları Sona Erdi

CHP’nin Çanakkale’de düzenlediği Adalet Kurultayı’nda ‘Mahkemede Adalet’ ve ‘Yaşamda Adalet’ panellerinden oluşan ilk gün oturumları sona erdi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kocadere Kamp Alanı’nda başlattığı ve 4 gün sürecek ‘Adalet Kurultayı’nda ilk günün oturumları sona erdi. Sabah saatlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasını yaparak başlattığı ve yaklaşık 8 bin katılımcının yer aldığı kurultayın ilk gün sabah oturumunda ‘Mahkemede Adalet’ paneli yapıldı. Avukat Turgut Kazan’ın yönettiği panelde, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Avukat Celal Ülgen ve Mehmet Ali Kulat katılımcılara hitaben konuşmalar gerçekleştirdi. Öğlen oturumunda düzenlenen ve Rıza Türmen’in yönettiği “Yaşamda Adalet” panelinde ise Celal Doğan, gazeteci Levent Gültekin, AKUT Onursal Başkanı Nasuh Mahruki, Durhasan Koca, Prof. Dr. Sencer İmer konuştu.
Kurultayın ikinci gününde ise saat 06.00’da 57. Alay yürüyüş yolundan Conkbayırı’na yaklaşık 4 kilometre yürüyüş yapılacak. İkinci günün ilk panel başlığı ise “Seçimde Adalet” olacak.