Gündem Adana’da dekolte giyme cinayeti

Adana’da dekolte giyme cinayeti

20.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da tekstilci Tugay Çelik, bir ay önce evlendiği eşi Hatice Çelik’i “Açık saçık giyinme benim genç çocuklarım var onların adı çıkacak” diye uyaran komşusu Zahide Türkmen’in (65) oğulları Efraim Türkmen (26) ile kardeşi Muhittin Türkmen’i (19) tabancayla öldürdü

Adana’da dekolte giyme cinayeti

Çukurova ilçesinde Tugay Çelik bir ay önce Hatice Çelik ile evlenip daha önce köy olan Şambayat mahallesine yerleşti. Babasının petrol istasyonu olan ve kendisi de tekstil işi yapan Hüseyin Çelik’in eşi Hatice Çelik hakkında dekolte kıyafetler giydiği iddiasıyla dedikodular yapılmaya başlandı.

Tarla yolunda pusu
Dedikoduların artması üzerine ailenin komşusu Zahide Türkmen, Hatice Çelik’i, “Kızım açık saçık giyinip köyde dolaşma. Hakkında dedikodu oluyor, benim genç çocuklarım var, onların adı çıkacak” diyerek uyardı. Genç gelin de bu durumu eşi ve kayınpederi Şahin Çelik’e anlattı.
Uyarıyı gururuna yetiremeyen Tugay Çelik, iddiaya göre kardeşi Gürbüz Çelik ile birlikte tarlaya giden Zahide Türkmen’in oğulları Efraim ile Muhittin Türkmen’e yolda pusu kurdu.
Çelik kardeşler, tarladan motosikletle dönen Türkmen kardeşleri tabancayla çapraz ateşe tuttu. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Efraim ile 4 kurşun isabet eden Muhittin Türkmen yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.