Adana ADANA OPTİMUM, PROTOKOL VE BASINI İFTARDA BULUŞTURDU

ADANA OPTİMUM, PROTOKOL VE BASINI İFTARDA BULUŞTURDU

03.07.2014 - 10:02 | Son Güncellenme:

.

ADANA OPTİMUM, PROTOKOL VE BASINI İFTARDA BULUŞTURDU

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, kent protokolü ve basın mensuplarını her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluşturdu.
Göz alıcı mimarisiyle kentin sembolleri arasında yer alan Optimum’un Sabancı Merkez Cami, 100 yılı aşkın geçmişiyle yıllara meydan okuyan tarihi Taşköprü, Merkez Park ve Seyhan Nehri’ne nazır terasındaki Kazancılar Restoran’da gerçekleştirilen iftar yemeği, samimi bir ortamda gerçekleşti.
Optimum’u Adana’ya kazandıran Rönesans yöneticileri, kent protokolü ve basın mensupları bol bol sohbet etme imkanı bulurken, Kazancılar Saz Ekibi de birbirinden güzel müziklerle yemeğe ayrı bir renk kattı.
MÜFTÜ GÖKCE'NİN DUALARIYLA AÇILDI
Rönesans Yönetim. Kurumsal İletişim Müdürü Süleyman Sayın, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Bölge Müdürü Ahmet Sarı ve Optimum Outlet AVM Müdürü Şansın Özerdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde, onbir ayın sultanı Ramazan’da tutulan oruçlar, Adana İl Müftüsü Arif Gökce’nin dualarıyla açıldı.
Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Ramazan’ın birlik, dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu söyledi. Optimum yöneticilerini bu nazik davetlerinden dolayı kutlayan Arslan, “Optimum Adana’da hizmet vermeye başladığı günden itibaren kentimize bir alışveriş merkezinden daha fazlasını sunarak, büyük değer kattı" dedi.
İftar yemeğine, Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Salih Gökçe, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Amerika Birleşik Devletleri Adana Konsolosu John L. Espinoza, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Yücel Gül, İl Müftüsü Arif Gökçe, Tunus Fahri Konsolosu Nuri Sabuncu, Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Şahbaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Güçbirliği Vakfı Başkan Yardımcısı Yüksel Yavuz, Akdeniz Türk-Alman İşadamları Derneği Onursal Başkanı Teyfik Kısacık ile diğer protokol mensuplarının yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.