Adana ADANA TOROS BYZ SPOR SERİYE DEVAM EDİYOR

ADANA TOROS BYZ SPOR SERİYE DEVAM EDİYOR

04.02.2016 - 13:56 | Son Güncellenme:

.

ADANA TOROS BYZ SPOR SERİYE DEVAM EDİYOR

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda liderliğini devam ettiren Adana Toros Byz Spor ligin 18. Haftasında da kendi sahasında karşılaştığı Anadolu Üniversitesi’ni 3-0 yenerek, puanını 49’a çıkarttı.
Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp As Başkanı Veli Karahan, Sera Fresh Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi, Muhasip Saymanı Murat Tanır, Adana Gıda Toptancıları Başkanı, Alver Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Pazarlama Sponsorluktan Sorumlu Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan, Kulüp Denetim Kurulu Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Av. Yılmaz Özkıral ile eski Adana Milletvekili Sadullah Kısacık’ın da izlediği maça iyi başlayan Adana Toros Byz Spor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın 1. setini 25-22, 2.setini 25-12, 3.setini 25- 10, maçı da 3-0 alarak sahadan galip ayrıldı.
Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tanır, yaptığı açıklamada, Adana Toros Byz Spor olarak grupta liderliği devam ettirdiklerini belirterek, “Kendi sahamızda oynadığımız Anadolu Üniversitesi maçını da kazanarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Tofaş maçını da kazanarak seriyi devam ettirmek istiyoruz. Adana Toros Byz Spor olarak yönetim anlamında, takım kadrosu olarak takviyeler yaptık. Yapılan bu takviyelerin bizi 1. Lige taşıyacağına inanıyorum. Amacımız Adanamızı yeni sezonda 1. Ligde temsil etmek. Adanamıza 1. Lig yakışır. Bu mücadelede yanımızda olan ve bize destek veren yönetim kurulumuza ve sporseverlere teşekkür ediyorum” dedi.