Kocaeli Başkan Üzülmez, Darülaceze Buluşmalarına Katıldı

Başkan Üzülmez, Darülaceze Buluşmalarına Katıldı

07.09.2018 - 14:07 | Son Güncellenme:

.

Başkan Üzülmez, Darülaceze Buluşmalarına Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yönetim kurulu üyesi olduğu Uluslararası Vuslat Platformu ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’nin davetlisi olarak “Darülaceze Buluşmaları” programına katıldı.
Kartepe Belediye Başkanı, Uluslararası Vuslat Platformu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Üzülmez, Uluslararası Vuslat Platformu ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’nin daveti ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’nın konuşmacı olduğu “Darülaceze Buluşmaları” programına katıldı. İstanbul Okmeydanı’ndaki Darülaceze Başkanlığı Toplantı Salonu’nun da gerçekleşen "Darülaceze Buluşması"nda kurumun yapmayı planladığı yurt ve Arnavutköy’de inşa edilecek yeni Darülaceze binasının projeleri hakkında bilgi verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, hayırseverlerin yardım etmelerini sağlamak için hazırlanan kamu spotlarının görsel sunumunun ardından toplantıda yaptığı konuşmada, kurumun taleplerine olumlu cevap vermek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Toplantıyı değerlendiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” şiarıyla yetişen bir ümmetin evlatlarıyız. Çok şükür ki, sosyal devlet olmanın yanında, köklerimizden, gelen bir toplumsal yardımlaşma, dayanışma kültürümüz var. Başta Darülaceze gibi kurumlarımız da bu kültürü özenle işleyerek, günümüze ve gelecek nesillerimize çok güzel bir miras bırakıyorlar” dedi.