Adana ADANASPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIR

ADANASPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIR

22.11.2014 - 15:51 | Son Güncellenme:

.

ADANASPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIR

Adanaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.
Adanaspor’un PTT 1. Lig’in 10. haftasında Giresunspor ile oynayacağı maç öncesinde turuncu-beyazlı taraftarlar antrenman sonunda takıma ve teknik heyete tatlı ikram ettiler. Takıma ve teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini söyleyen taraftarlar, ’’Bizler tribünlerde desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sıkıntılı günler Giresunspor maçıyla sona erecek. Herkesi ailesi ile birlikte maça bekliyoruz. Lütfen takımımızı yalnız bırakmayalım’’ şeklinde konuştular.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de hafta başından bu yana iyi çalıştıklarını ve kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. Taraftarlara güzel bir futbol izletmek istediklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Kaybedilen 6 puanı telafi ederek çıkışa geçmeliyiz. Kendi evimizde oynayacağımız müsabakalar bizim için önem taşıyor. Aynı şekilde deplasmandan alacağımız puanlarla yeniden arzu ettiğimiz yere ulaşmak tek hedefimiz. Taraftarımızın desteği ve sabırlı oyunumuzla 3 puanı alan taraf olacağız" dedi.
Turuncu-beyazlılarda sarı kart cezalısı Selçuk ve sakatlığı devam eden Mehmet Sak, zorlu maçta takımdaki yerini alamayacak olan isimler. Son çalışmasını Osman Yereşen’deki suni çim sahada yapan takım daha sonra kampa girdi.