Adana ADANASPOR, HAZIRLIK MAÇINDA BALIKESİRSPOR’A 2-0 YENİLDİ

ADANASPOR, HAZIRLIK MAÇINDA BALIKESİRSPOR’A 2-0 YENİLDİ

12.08.2014 - 15:36 | Son Güncellenme:

.

ADANASPOR, HAZIRLIK MAÇINDA BALIKESİRSPOR’A 2-0 YENİLDİ

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampının son günlerinde üst üste hazırlık müsabakalarına çıkıyor. Turuncu-beyazlı takım Süper Ligin yeni ekiplerinden Balıkesirspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti.
Adanaspor karşılaşmaya Atilla, Fahri, Atakan, Merthan, Ozan, Cem, Samican, Fevzi, Tiago, Ergin ve Murat Yılmaz tertibinde başladı. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısı Gökhan Ünal’ın attığı golle 1-0 sona erdi. Turuncu- beyazlı takımın Merthan ile bir topu direkten dönerken Balıkesirspor’un ikinci golü sonradan oyuna giren Ali Öztürk’ten geldi.
Sakatlıkları nedeniyle Mehmet Sak, Ahmet Dereli, Fatih ve Selçuk Balıkesirspor maçında forma giymediler. Selçuk takımla birlikte çalışmalara başlarken, Fatih takımdan ayrı düz koşu yaptı. Mehmet Sak ve Ahmet Derelinin tedavileri ise sağlık ekibi tarafından yapılıyor. Takımın yeni transferi Brezilyalı Luis sağlık kontrolünden geçti. Tüm tetkikleri yapılan başarılı oyuncuda bir rahatsızlığa rastlanmadı.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Balıkesirspor ile oynanan müsabakayı eksiklerini görme açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Eriş, yatığı açıklamada, "Takımın genel durumundan memnunum. Balıkesirspor’a Spor Toto Süper Lig’de başarılar dilerim. Hazırlık adına güzel bir maç oldu. Sonuç beni çok ilgilendirmiyor. Oyuncularımın sahada gösterdiği performans beni sevindirdi. Yeni transferlerimiz ile daha da güçlendik" diyerek takımından umutlu olduğuna dikkat çekti.
Öte yandan Turuncu- beyazlı takım bugün PTT 1.lig takımlarından Orduspor ile hazırlık maçı yapacak. Müsabaka saat 17:00’da Termal Otelin sahasında oynanacak.