Adana ADANASPOR İDDİALI

ADANASPOR İDDİALI

22.07.2014 - 12:02 | Son Güncellenme:

.

ADANASPOR İDDİALI

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un asbaşkanı Hamza Akgül, lige iyi başlayıp iddialı olmak istediklerini söyledi.
Akgül, yaptığı açıklamada bu sezon başarılı olmak istediklerini söyledi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Akgül, "Hocamızın istediği takıma katkı koyan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bolu kampında oynanacak olan hazırlık maçları yeni oyuncuların uyum sürecini çabuklaştıracaktır. Lige iyi başlayıp iddialı konuma gelmek istiyoruz" dedi.
Çatalan kampında Pazar günü sabah A2 takımla oynanacak maçın ardından izine çıkacak olan futbolcular, Perşembe günü Bolu Termal Otel'de toplanarak ikinci etap için çalışmalara başlayacak. Adanaspor, hazırlık maçlarıyla geçecek kampın ardından hazırlıklarını Adana'da sürdürecek.
Yapılan antrenmanın son bölümlerinde Fevzi Özkan bir anda saha kenarına gelerek çalışmayı yarım bıraktı. Tansiyonu düşen Fevzi'nin önemli bir durumu bulunmadığı belirtildi.
Yabancı stoper arayışlarını sürdüren turuncu-beyazlı takımda denenmek üzere Adana'ya davet edilen ve antrenmanlara çıkan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Mara için son kararı teknik direktör Levent Eriş verecek. Bir süre takımla çalışacak olan Gineli oyuncu ile uygun görülmesi halinde sözleşme imzalanacak.