Adana ADANASPOR - MANİSASPOR MAÇININ ARDINDAN

ADANASPOR - MANİSASPOR MAÇININ ARDINDAN

27.09.2014 - 22:19 | Son Güncellenme:

.

ADANASPOR - MANİSASPOR MAÇININ ARDINDAN

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 2-0 geriye düşüp 3-2 kazandıkları Manisaspor karşılaşmasında fiziksel üstünlüklerine dikkat çekti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eriş, 3 müsabakadır geriye düşüp oyunu ve skoru kurtarmaya çalıştıklarını söyledi.
Oyunun henüz 8. dakikasında 2-0 geriye düştüklerini anımsatan deneyimli hoca, “Yediğimiz goller hepimizde şok etkisi yaşattı. Geriye düşüp ilk 45 dakika içerisinde kaleye 8 şut attık. İlk 45 dakika içinde 5 tane de net pozisyonumuz vardı. Çocuklarımız inançlarını hiç yitirmediler. Biz bu geri mücadele anlamında geri dönüşleri bir alışkanlık haline getirdik. Bugün de skor anlamında geri dönüşü sağladık. Tabii ki kolay bir şey değil. Baskı altında oynamak çok zor. Özellikle geriye düşüp de onu kurtarmaya çalıştık galibiyete döndürmek oldukça zor” ifadelerini kullandı.
Levent Eriş, 4 müsabakadır müthiş bir fiziksel üstünlüklerinin olduğuna dikkat çekerek, “Eksik de kalsak oyunu döndürmeye çalışan bir durumumuz var. İnşallah bundan sonra öne geçip de önde skoru ve oyunu nasıl oynarız onu görme şansı elde ederiz” diye konuştu.
MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor Teknik Sorumlusu Musatafa Fedai ise 2-0 öne geçtikleri deplasmanda duran toplarda yapılan hatalarla yenilgiyi aldıklarını belirtti.
Önde oldukları dakikalarda telaş yapmayıp, pas yaparak oyunu tutabileceklerini kaydeden Fedai, “Bunu başarabilseydik istediğimiz neticeyle buradan ayrılabilirdik. Ama Adanaspor gibi bir takıma duran toplarda basit hatalar yaparsanız bedelini ağır ödersiniz” şeklinde konuştu.