Adana ADANASPOR OYUNCUSU ÖZDEMİR: ‘’HAYATIMDA İLK KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜM’’

ADANASPOR OYUNCUSU ÖZDEMİR: ‘’HAYATIMDA İLK KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜM’’

26.08.2015 - 11:39 | Son Güncellenme:

.

ADANASPOR OYUNCUSU ÖZDEMİR: ‘’HAYATIMDA İLK KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜM’’

Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Cem Özdemir, Göztepe karşılaşmasında haksız bir kırmızı kart gördüğünü söyledi.
Cem Özdemir hayatında ilk kez kırmızı kart gördüğünü kendisinin kasti olarak sırtına bir darbe aldığını belirterek, ‘’Pozisyon esnasında şahsıma edilen ağır küfürler vardı. Saha içinde tartışırken arkamdan bir darbe aldım. Fakat bu hareket görülmedi. İnsanlar sadece benim sinirlenip rakip oyuncunun boğazını sıktığımı düşünüyor’’ dedi.
ADANASPOR, GİRESUNSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
Cumartesi günü deplasmanda Giresunspor ile mücadele edecek olan Adanaspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde antrenmanlarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren Turuncu-Beyazlı ekipte Göztepe maçında kırmızı kart gören Cem Özdemir dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Gerçekleştirilen son antrenman öncesi Eyüp Arın, takımla kısa bir süre toplantı yaparak Giresunspor karşılaşması hakkında bilgi verdi. Öte yandan Cumartesi Giresun Atatürk Stadyumunda saat 19:00’da başlayacak karşılaşma TRT SPOR ekranlarından naklen seyredilebilecek.
SABİT HAKAN: ‘’TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ’’
Adanaspor’un genç futbolcusu Sabit Hakan, Göztepe maçında takım olarak kötü futbol oynadıklarını ve kaybettikleri için üzgün olduğunu vurguladı. Sabit Hakan, kaybetmeye tahammül edemeyen bir yapısı olduğunu belirterek, ‘’Geride kalan Göztepe karşılaşmasından takım olarak gereken dersleri çıkardık. Giresunspor karşılaşmasına odaklanmış durumdayız. İyi hazırlanıp iyi çalışıp sahadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.