Gündem Adem Çakıcı’yı vuranlar yakalandı

Adem Çakıcı’yı vuranlar yakalandı

03.01.2018 - 16:14 | Son Güncellenme:

İstanbul'da kendisini suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın yeğeni olarak tanıtıp haraç topladığı öne sürülen Adem Çakıcı'yı vuranlar yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi ile birlikte saldırıda kullanılan silah da ele geçirildi.

Adem Çakıcı’yı vuranlar yakalandı

Cezaevindeki suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın yeğeni olduğu öne sürüen Adem Çakıcı, geçen hafta sonu Kadıköy'de bir otelin restoranında silahlı saldıraya uğradı. Ağır yaralanan Adem Çakıcı kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri incelemeye aldığı güvenlik kamera görüntülerinden önce eşkallerini ardından kimliklerini belirlediği aralarında silahı kullanan şahısın da bulunduğu 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.31 Ocak gecesi gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 3 tabanca ele geçiren polis, silahlardan birinin saldırıda kullanıldığını tespit etti.

Haberin Devamı

Adem Çakıcı’yı vuranlar yakalandı

Adem Çakıcı’nın, Kırıkkale F Tipi cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı’nın uzaktan kuzeni olduğu belirtildi. Çakıcı, Adem Çakıcı için "Yeğenim değil uzaktan akrabam olur, hiç bir irtibatım olmaz demişti.