Gündem Adem Kılıççı kimdir? Survivor 2018 - All Star takımı

Adem Kılıççı kimdir? Survivor 2018 - All Star takımı

19.03.2018 - 14:19 | Son Güncellenme:

Adem Kılıççı kimdir? Survivor'ın All Star takımında yarışan Adem Kılıççı hakkında meraklı arayış devam ediyor. Survivor'ın tecrübeli isimlerinden biri olan Adem Kılıççı başarılı performansıyla dikkatleri üzerine topluyor. İşte Adem Kılıççı kimdir sorusunun yanıtı...

Adem Kılıççı kimdir Survivor 2018 - All Star takımı

Survivor 2018 zorlu mücadelesine devam ediyor. Survivor'da bu yıl yarışmacılar birbirinden hırslı. Survivor 2018 All Star takımında mücadele veren Adem Kılıççı hakkında merak edilen bilgile ise şöyle...

Haberin Devamı

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

5 Mart 1986 tarihinde Ağrı’da doğan Türk boksör Adem Kılıççı İstanbul’da bulunan Fenerbahçe Boks şubesinde boks kariyerini devam ettirmektedir. 1.89 metre boyunda olan Adem Kılıççı, kariyeri boyunca pek çok madalya kazanmıştır. 2004 yılında Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışan boksör gümüş madalya kazandı. 2007 yılında düzenlenmiş olan Dünya amatör Boks Şampiyonasında da bronz madalya almaya hak kazandı. 2008 yılında Yaz Olimpiyatları çerçevesinde 69 kiloda mücadele etmiş olduğu İngiliz boksör Billy Joe Saunders’e 14-3’lük skor ile yenildi ve Türk boksör 2008 Yaz Olimpiyatlarına veda etmiş oldu.

İtalya’nın Pascara kentinde düzenlenmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, gösterdiği performans sayesinde 2009 yılında yarışmalardan gümüş madalya ile ayrıldı. 2011 yılında Ankara’da düzenlenmiş olan Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda da katıldığı müsabakalar sonrasında gümüş madalya alan Türk boksör Adem Kılıççı, başarılarını 2012 yılında da sürdürdü. 2012 yılında gerçekleştirilen Londra Olimpiyatları’nda yapılan testler sonucunda kanında yasaklı maddeye rastlanan Adem Kılıççı, bundan dolayı Londra Olimpiyatları’ndan diskalifiye edildi. Olimpiyat müsabakaları sonucunda almış olduğu dereceler de iptal edildi. 2012 yılının ardından da 2013 yılında Akdeniz Oyunları’nda altın madalya almaya hak kazandı. Türk boksör, 2014-2015 Dünya Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen APB Profesyonel Boks Liginde dünya şampiyonu olmuş ve Rio’da düzenlenecek Olimpiyatlar için katılım hakkı kazanmıştır. Fakat kanının içinde yasaklı madde tespit edilmesi nedeniyle Türk boksör Adem Kılıççı Rio’ya gidememiştir.

Yarışmada oynanan oyunlar ile ilgili yapılan istatistiki bilgilere göre Adem oynamış olduğu son 4 oyunun 2 tanesinden galibiyet ile ayrıldı. 2 tanesinde de mağlubiyet yaşadı.