Gündem Adem Kılıççı kimdir? (Survivor Ünlüler Takımı)

Adem Kılıççı kimdir? (Survivor Ünlüler Takımı)

17.02.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı yarışmanın en fazla dikkat çeken isimlerinden biri... Milli boksör olan Adem Kılıççı'nın hayatı oldukça merak ediliyor. İşte Adem Kılıççı kimdir? sorusunun cevabı...

Adem Kılıççı kimdir (Survivor Ünlüler Takımı)

Survivor ünlüler takımı kadrosunda yer alan Adem Kılıççı yarışmalarda ki performansı ile ön plana çıkıyor. Yarışmaların yanı sıra adada sık sık arkadaşları ile diyalaoğa giren milli boksör Adem Kılıççı Survivor büyük final'în en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor. Peki Adem Kılıççı kimdir?

Haberin Devamı

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

Haberin Devamı

Adem Kılıççı kimdir (Survivor Ünlüler Takımı)