Gündem Adı Efsane 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.07.2017 - 15:25 | Son Güncellenme:

Adı Efsane ikinci devre dün akşam başladı. Yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Adı Efsane 2. Devre herkesi ekran başına kilitledi. Peki, Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Adı Efsane yeni sezona kaldığı yerden devam edecek. Hakan ile yakınlaşacak olan Naz Yalınay karakterine Simay Barlas isimli güzel oyuncu hayat verirken Sibel’in bu ilişkiye nasıl bir tepki vereceği de gelecek bölümlerde ortaya çıkacak. Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Haberin Devamı

Hakan ve tayfası liseler arası turnuvada final maçını kazanıp şampiyon olduktan ve okulun tatile girmesinden sonra Durmazspor adlı yeni kurulan takım için oyuncu seçmelerine girer. Bu seçmelerde Hakan takıma girer. Geçim sıkıntısı çeken ailelerine destek olmak için arayış içinde olan gençler, Hakan için sevinirlerken, kendilerinin acil iş bulmaları gerekmektedir. Burada devreye giren kişi ise, Hakan'ın teyzeoğlu Ozan'dır...

Ozan, cezaevinden yeni çıkmış geçmişi karanlık birisidir. Küçük çapta mafya işleri yürütmektedir. Hakan, Ozan'ı iyi tanımaktadır. Bu yüzden iş telaşına giren tayfasını ondan korumak için çabalamaktadır. Fiko, Durmazspor'un seçmelerini kaybettikten sonra yine umutsuzluğa kapılmıştır. Ozan, onun bu durumundan yararlanır ve iş teklifinde bulunur.

Haberin Devamı

Reyhan kızı Naz ile, eşinin ölümü ve iflasından sonra mahalleye geri dönmek zorunda kalır. Evlenmesi ve mahalleden ayrılmasına neden olan bir sır, tekrar döndüğü mahallede sırtında bir kambur gibi kendisini takip eder.

Naz, Reyhan'ın kızıdır. Annesinin mahalle il olan geçmişini bilmemektedr. Varlıklı bir hayattan sonra geçim sıkıntısı içindeki mahalleye gelmesi onun pozitif bakışını etkilemez. Hemen adapte olur.

ADI EFSANE 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Reyhan Yalınay (Şenay Gürler)

Reyhan, eski bir mahalleli. Dışarıya karşı güçlü bir kadın; ama, kendi içinde oldukça kırılgan bir yapıya sahip. 17 sene önce mahalleyi terk edip kendisine yeni bir hayat kurmuş. Kocasının ölmeden önce iflas etmesi üzerine kızı Naz ile birlikte eski mahallesine geri döner. Kızının gerçek babası hala aşık olduğu Yusuf’tur; ancak, Yusuf’un bundan haberi yoktur. Hayattaki en büyük zaafı ve desteği kızı Naz’dır.

Naz Yalınay (Simay Barlas)

Reyhan’ın kızı. Mücadeleci, pozitif, çabuk yenilmeyen bir kız. Çizimi çok iyi, moda tasarımı okumak istiyor. Babasının ölümü üzerine annesi ile yeni bir hayata başlıyor. Nispeten varlıklı bir çevreden gelmesine rağmen mahalleye kolay adapte oluyor. Annesine zaman zaman annelik yapıyor; ancak, Reyhan’ın ondan sakladığı sırrı öğrendiğinde anne kız ilişkileri ciddi bir sınavdan geçmek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Ozan Başyurt (Ferit Kaya)

Hakan’ın teyzesinin oğlu. Adam yaralama vakası ile 8 ay cezaevinde yatıp çıkıyor. Hakan ondan hep bir adım uzakta durmayı tercih etmiş; ancak, Ozan’ın bu kez uzak durmaya gönlü yok. Hakan’ı ikna edemese de Fiko’yu ve diğer çocukları kendi ayak işlerini yaptırmak, eküri olmak için epey zorlayacak. Şimdilik küçük bir mahalle mafyası olan Ozan, para getir götür işleri yapıyor. Ancak, hedefi ünlü mafya babalarının ekiplerinde yer almak.