Gündem Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

18.07.2017 - 12:16 | Son Güncellenme:

Adı Efsane 23. son bölümüyle dün akşam yayınlandı. Tayfa, çocukluk kahramanları Sinan’ın mahalleye gelişiyle mutlu oldu; ancak mutlulukları çok uzun sürmedi. Peki Adı Efsane'de neler yaşandı? Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane dizisinin 24. yeni bölüm fragmanı merak edilse de henüz yayınlanmadı.

Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Adı Efsane 23. son bölüm ile dün akşam Kanal D'de ekrana geldi. Adı Efsane'de Sinan'ın mahalleye geri dönmesi Reyhan'ı oldukça rahatsız etti. Eski defteri açmak istemeyen Reyhan, kızının Sinan ile görüşmesini engellemeye çalıştı.

Haberin Devamı

ADI EFSANE 23. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Reyhan'ın gençlik aşkı ve Naz'ın babası Sinan mahalleye geri döner. Geçmişin sıkıntılarını da beraberinde getirir. Eski defterler mahalledeki hayatları kökünden sarsacak! Reyhan, Sinan'ın mahalleye dönmesini nasıl karşılayacak? Sinan, Naz'ın kendi kızı olduğunu öğrenecek mi?

Hakan, sonunda hak ettiği kadroyu almıştır; fakat, kadroda Kıvanç'ta vardır. Hakan, Kıvan ile yaşadığı kötü olayları unutabilecek mi? Kıvanç, Hakan'ın kadrodan tekrar atılması için eski kötü planlarına geri dönecek mi? İkili geçmişi geride bırakabilecek mi?

ADI EFSANE 23. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

Fiko, hayat şartlarının yükselmesi için Ozan'ın iş teklifini kabul etmiştir. Peki, Fiko doğru kararı verdi mi? Fiko ve Ozan'ı yeni işte nasıl bir tehlike bekliyor?

Haberin Devamı

Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.