Gündem Adı Efsane 28. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Adı Efsane 28. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

15.08.2017 - 10:15 | Son Güncellenme:

Adı Efsane 27. son bölümüyle bölümüyle dün akşam yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane'de Hakan Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğrendi, peki bu gerçeği açıklayabildi mi? Adı Efsane dizisinin merak edilen 28. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Adı Efsane 28. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Adı Efsane dizisi nefesleri kesti. Hakan, Naz'ın babasının Sinan olduğu gerçeğini öğreniyor. Peki bu durumda Reyhan ne yapacak? Hakan, Naz'a tüm gerçekleri anlatacak mı?

Haberin Devamı

ADI EFSANE 27. BÖLÜM ÖZETİ

Fiko, Sibel'e kalp atıyor! Sado, Naz'a aşık mı oluyor? Sadık'ın yazdığı mektup Kıvanç'ın eline düşer. Kıvanç alaycı tavrıyla bunu koz olarak kullanmak ister. Sadık ise Kıvanç'ı engellemek için elinden geleni yapacaktır. Mektubun içeriğinde Sadık'ın Naz ile ilgili duyguları mı yer alıyor? Hakan bu yazılanları öğrenecek mi? Diğer tarafta ise Fiko, yanlışlıkla Sibel'in fotoğrafını beğenmesi sonucu ortalığı karışmasına sebep oluyor. Sibel, bu hareketi nasıl yorumlayacak?

Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile arasındaki güzel ilişkinin bozulmasına neden olacak olan bu sır onu düşündürmektedir. Reyhan'ın karşısına dikilerek bu sırrı Naz'dan saklamamasını söyler.

Haberin Devamı

Sinan ise, Almanya'ya dönme kararı almıştır. Naz, babası yerine koyduğu Sinan'ın gitmesine üzülmektedir. Rayhan ise, Sinan'ı gitme kararından vaz geçirecek önemli bir şey söyler. Sadık, Naz'a olan ilgisinden dolayı Hakan ile sorun yaşamaktadır. Duyguları ona yanlış kararlar aldırmaktadır.

Hakan, Naz'a Sinan ile duyduğu gerçeği anlatacak mı? Reyhan'ın, Sinan'ın Almanya'ya gitmesini engellemek için vereceği önemli haber ne? Naz'ın kendi kızı olduğunu mu söyleyecek? Sadık ve Hakan'ın arası Naz yüzünden açılacak mı?

ADI EFSANE 27. BÖLÜM FRAGMAN 1

ADI EFSANE 27. BÖLÜM FRAGMAN 2