Gündem Adı Efsane 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.08.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

Adı Efsane 28. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Kanal D'nin fenomen dizisi Adı Efsane'de heyecan doruktaydı. Sinan'ın Naz'ın kendi kızı olduğunu öğrenmesinin ardından neler yaşandı? Naz, babasının Sinan olduğunu ne zaman öğrenecek? Merakla beklenen Adı Efsane 29. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Adı Efsane 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Adı Efsane dizisi nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Adı Efsane 28. bölümde sırların açığa çıkmasıyle beraber herkes eteğindeki taşları dökecek. Kaos ortamının doğmasına sebep olan bu durum karşısında kimler bu savaştan galip ayrılacak?

ADI EFSANE 28. BÖLÜM ÖZETİ

Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor! Naz, babasının kim olduğunu öğrenecek mi?

Hakan'ın Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Bildikleri olmasına rağmen susması gereken Hakan, bu zor durum içinde sıkışıp kalır.

Reyhan, Sinan’ın Almanya’ya dönmesini önlemek için hayatının sırrını söyler.

Tayfa, Sadık’ın yumruğundan sonra yerde hareketsiz yatan Kıvanç’ın durumu karşısında yeni bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavı tayfa mı; yoksa, Kıvanç mı kazanacaktır? Sadık’ın Naz’a yazdığı mektubu bilen tek kişi olan Ali, arkadaşını içinde bulunduğu durumdan kurtarırken kendi hayatında beklenmedik bir sürpriz olur. Mercan ve Ali’yi karşı karşıya getiren bu sürpriz herkes tarafından mutlulukla karşılanır.

Haberin Devamı

Reyhan ise, Sinan’ın Almanya’ya dönmesini önlemek için hayatının sırrını söyler. Sinan, Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra nasıl hareket edecek?

Çiler, Sibel’in gönderdiği mesajdan sonra Fikret’le önemli bir konuşma yapar. Bu konuşmadan sonra Fikret’in kafasını kurcalayan bütün sorular cevap bulur.

ADI EFSANE 28. BÖLÜM FRAGMAN