Gündem Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

18.03.2017 - 12:08 | Son Güncellenme:

Adı Efsane son bölümüyle dün akşam Kanal D ekranlarındaydı. Hemen arkasından Adı Efsane'nin 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Tarık Bahar'a sen varsan ben de buradayım dedi. Peki bundan sonra olayların seyri nasıl değişecek? İşte Adı Efsane'nin yeni bölüm tanıtımı...

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Adı Efsane 8. yeni bölüm ile ekrana geldi. Melis, Hakan'a artık inanmamaya başlıyor! Tarık ise kızının zor anlarında onun yanında olmak için elinden geleni yapıyor. Melis, Hakan'ın son davranışından sonra onu tamamen hayatından çıkarmaya çalışır. Kıvanç ise bu durumu lehine çevirmek için elinden gelen her türlü oyunu yapar. Melis'in bilmediği detaylar olduğu için bu ön yargısı konusunda yanıldığını anlayacaktır. Her şeyi anladığında ise Hakan için çok geç olur. Hakan'ın babası ise cezaevinden çıkar. Bunu duyan Hakan geçmişin tekerrür etmesinden korkarak büyük bir hışımla yola koyulur. Hakan ve babası arasındaki musibet nasıl son bulacak?

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerin paylaşacağı yeni dizi Adı Efsane'nin yeni bölümü ile 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

Haberin Devamı

ADI EFSANE 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Adı Efsane dizisi yeni bölümünde Melis’le arasını düzelten Tarık, kızının canının, bu defa da Hakan yüzünden yandığından henüz habersizdir. Melis, Kıvanç’tan uzak durmaya çalışırken Kıvanç ise Hakan’ı oyun dışına itmek için elinden geleni yapmaktadır. Tarık’a gitme diyerek hislerini açık eden Bahar, annesi Kevser’in vetosuyla karşılaşır.

Peki Hakan’ın Kıvanç’la yaptığı anlaşmayı öğrenen Melis ne yapacak? Hakan Melis’e gerçeği anlatacak mı? Bahar sevdiği adam için mücadele edecek mi? sorusu bu akşam yanıt bulacak..

ADI EFSANE 9. BÖLÜM FRAGMANI