Gündem Adı Mutluluk 1. son bölüm ile ekrana kilitledi!-izle

Adı Mutluluk 1. son bölüm ile ekrana kilitledi!-izle

23.06.2015 - 09:23 | Son Güncellenme:

Fox Tv yaz sezonu dizilerinden iddialı bir yapım olan Adı Mutluluk 1. son bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Sürpriz oyuncu kadrosu ve ilgi çeken hikayesi ile Adı Mutluluk ilk bölümü ve merak ettiğiniz detaylar haberimizde.

Adı Mutluluk 1. son bölüm ile ekrana kilitledi-izle

Yapımcılığını Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı FOX’un yeni dizisi “ADI MUTLULUK” içinizi ısıtmak için yaz boyunca ekranlarda..

Haberin Devamı

Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

ADI MUTLULUK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

ADI MUTLULUK 1. BÖLÜM TANITIMLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Haberin Devamı

Yapım: Süreç Film

Yönetmen: Erol Özlevi

Proje Genel Koordinatörü: Asena Bülbüloğlu

Senaryo: Aksel Bonfil - Hakan Bonomo

Yapımcı: Ali Gündoğdu

Görüntü Yönetmeni: Ömer Kılınç

OYUNCULAR

Kumsal Güçlü-Ezgi Eyüpoğlu

İzmirlidir. Çalışkan, akıllı ve başarılı bir kızdır. Üniversite sınavından çok iyi bir netice almıştır. Babasının maddi durumu çok iyi olmasına rağmen burslu olarak İstanbul Dünya Üniversitesi’ni kazanmıştır. Naif bir kızdır. Söylenen pek çok yalana kanabilecek kadar saftır. Duru bir güzelliği vardır. Sesi de çok güzeldir. Ancak Kumsal ikisinin de henüz farkında değildir. Hem okulun hem de evin sakin, uslu kızı olmuştur hep.. Kendisiyle ilgili önemli kararları verme konusunda hiç cesur değildir.

Batu Değirmenci-Kaan Yıldırım

Batu da İzmirlidir. Agresif ancak adaletli.. Plancı ama duygusal.. Zeki ama asla çalışkan olmayan birisidir. Ketum birisidir. Fazla konuşmaz, duygularını dışa vurmayı beceremez. Çok iyi yüzer. Okulun ‘arıza’ çocuğudur. İki yıl sınıfta kaldıktan sonra ittire kaktıra liseyi bitirmiştir. Annesi hayatındaki en değerli varlıktır.