Gündem Adı Mutluluk 10. son bölümünde şoke eden sahne - İzle

Adı Mutluluk 10. son bölümünde şoke eden sahne - İzle

24.08.2015 - 12:56 | Son Güncellenme:

FOX'ta ekrana gelen Adı Mutluluk dizisi son bölümü dün yayınlandı. Merakla beklenen Adı Mutluluk 10. son bölümü yine nefes kesti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen son bölümü ile Adı Mutluluk dizisinde şoke eden olaylar yaşandı. İşte o detaylar...

Adı Mutluluk 10. son bölümünde şoke eden sahne - İzle

Ekranların sevilen dizisi Adı Mutluluk son bölümü izleyiciyle buluştu. Fox ekranlarına yeni bir soluk getiren Adı Mutluluk 10. bölümü yine nefes kesti.Kumsal ve Batu'nun yeni maceralara atılacağı Adı Mutluluk son bölümü haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz... mE

Gençlerin fenomen dizisi Adı Mutluluk 10. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı, sabırsız bekleyiş başladı. Hayallerinin peşinden giden gençlerin yurt ve okul arasında geçen hayatlarını anlatan, samimi sahneleriyle gönülleri fetheden Adı Mutluluk yeni bölüm fragmanına bakılırsa; Kumsal annesine bu kez çok yaklaşıyor.

ADI MUTLULUK SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ADI MUTLULUK 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu'nun rol aldığı Adı Mutluluk dizisinin yeni bölümünde Batu ise annesi ile kalabileceği yeni bir ev arayışını giriyor. Olayların ardı arkası kesilmeyen Adı Mutluluk yeni bölümüyle 25 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında!

ADI MUTLULUK 10. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK 10. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk 10. bölümünde Kumsal, annesinin hayatta ve İstanbul'da olduğunu öğrenince çok sevinir. Eren'le birlikte bir arayışa girerler. Dolunay yine boş durmaz. Bu planı bozguna uğratmak için girişimlere başlar. Batu, annesiyle kalabileceği bir ev bulmak için yeniden kolları sıvar. Bu yolda ona Sera destek olur. Adı Mutluluk yeni bölümünde Batu ve Kumsal geceyi bir süpermarkette geçirmek durumunda kalırlar. Kumsal annesini görmek için bir fırsat yakalar. Bir yardım gecesinde onunla görüşebilecektir. Ancak içeri girmek için paraya ihtiyaçları vardır. Bütün ekip okulun kermesinde satış yaparak para toplarlar. Para sürpriz bir şekilde çalınır. Ekip, içeri girmenin başka bir yolunu bulmak zorunda kalırlar.

ADI MUTLULUK OYUNCULARI

EZGİ EYÜBOĞLU - KUMSAL GÜÇLÜ

Kumsal çok akıllı, çalışkan, zeki bir kızdır. Üniversite sınavında çok iyi bir not almış ve İstanbul'da bir üniversiteyi kazanmıştır. Mutluluğu arıyordur. Babasının baskıcı halinden sıkılmıştır. Sesi ve kendisi çok güzel olan Kumsal, mutluluğu ararken karşılaştığı Batu ile İstanbul'a kaçmaya karar verir.

KAAN YILDIRIM - BATU DEĞİRMENCİ

Batu İzmirli, agresif, sinirli, sürekli plan yapan ancak içten içe duygusal ve adaletli birisidir. Zeki olmasına rağmen asla çalışmaz. Duygularını dışa vurmaz ve pek konuşmaz. İyi bir yüzücüdür.

CEYHUN MENGİROĞLU - EREN YÜKSEL

Doğma büyüme İstanbul'ludur. Üst sınıf bir ailenin çocuğudur. Kısacası ailesi zengindir. Üniversitenin en gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Tüm kızların gözü ondadır. İki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir. Dolunay’ın baskın karakterinden ve kıskanç tavırlarından yorulmuştur. Uzun zamandır Dolunay’dan ayrılmayı planlamaktadır. Ancak onu kırmamak için bu kararını hep ertelemiştir

ASLI BEKİROĞLU - SERA YÜKSEL

Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sever. Bir etkinlik yapılacaksa onu mutlaka Sera yapar. Bu yıl abisi Eren’in üniversitesine girmiştir. Resim bölümünde okuyacaktır. Çalışkan bir kız değildir ancak resim konusunda yeteneklidir. Ailesinin zenginliğini kullanmaktan çekinmez.

ZEYNEP BASTIK - GONCA GÜL DURAN

Antalyalı, özü ve sözü bir insandır. Lafını kimseden sakınmaz. Pat diye konuşur. Dobradır. İnsanlar kendisine bazen Gonca Gül diye seslenir. Ancak o gül ismini sevmez! Pek arkadaşı yoktur. Yabani birisidir. Gonca'nın güldüğünü hiç kimse hatırlamaz. Çok az güler ve mutsuzdur.

ORÇUN İYNEMLİ - TATLI

İzmirli genç mafya! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir.. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir.. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer. Kadınlarla arası çok iyidir. Onlara nasıl davranılacağını çok iyi bilir