Gündem Adı Mutluluk'un 11. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk'un 11. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

26.08.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Adı Mutluluk 10. bölüm, şok eden finalli sonrası merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Adı Mutluluk yeni bölümü ile 1 Eylül 2015 tarihinde sevenleriyle buluşacak. İşte Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanı ve dahası...

Adı Mutlulukun 11. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 10. bölüme, Kumsal'ın annesini bulma heyecanı damga vurdu. Peki, Fox ekranlarının sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un 25 Ağustos Salı akşamı ekrana gelen bölümünde Kumsal annesini bulabildi mi? Şoke eden bir final yapan Adı Mutluluk 10. bölümde yaşananlar haberimizde!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir finalle ekrana gelen Adı Mutluluk, 10. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Hayallerinin peşinden giden gençlerin yurt ve okul arasında geçen hayatlarını anlatan, samimi sahneleriyle gönülleri fetheden Adı Mutluluk dizisinin ekrana gelen son bölümünde Kumsal annesine bu kez çok yaklaşmıştı. Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu'nun rol aldığı Adı Mutluluk 10. bölümünde Eren ve Kumsal'ın sürekli yanyana olmasını kıskanan Batu ise annesi ile kalabileceği yeni bir ev arayışını girdi.

Olayların arka arkaya geldiği, sürprizlerle dolu sahneleriyle izleyicilerini ekrana bağlayan Adı Mutluluk 10. bölümü 25 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarındaydı!



ADI MUTLULUK 10. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk 10. bölümünde Kumsal, annesinin hayatta ve İstanbul'da olduğunu öğrenince çok sevindi. Eren'le birlikte bir arayışa girdiler, Dolunay yine boş durmadı ve bu planı bozguna uğratmak için girişimlere başladı. Kumsal'ın annesini bulmak için Eren ile sık sık yan yana gelmesini içten içe kıskanan Batu ise annesiyle kalabileceği bir ev bulmak için yeniden kolları sıvadı. Bu yolda ona Sera destek oldu. Batu ve Kumsal'ın geceyi bir süpermarkette geçirmek zorunda kaldığı anlar ise Adı Mutluluk son bölümünün en renkli sahneleriydi. Kumsal annesini görmek için bir fırsat yakaladı. Bir yardım gecesinde onunla görüşebilecekti. Ancak içeri girmek için paraya ihtiyaçları vardı. Bütün ekip okulun kermesinde satış yaparak para topladı ancak para sürpriz bir şekilde çalındı. Ekip, içeri girmenin başka bir yolunu bulmak zorunda kaldı.