Gündem Adı Mutluluk 4. son bölüm finalinde sürpriz öpücük! - İzle

Adı Mutluluk 4. son bölüm finalinde sürpriz öpücük! - İzle

16.07.2015 - 11:48 | Son Güncellenme:

Adı Mutluluk 4. bölüm fragmanında Kumsal’ın vurulduğu ima ediliyordu ama bu görüntünün dizinin son bölümünde sevdiği birine zarar verilmekle tehdit edilen Batu’nun bir kabusu olduğu anlaşıldı. Adı Mutluluk 4. bölüm finalindeki sürpriz öpücük izleyicileri şaşırttı! Peki Adı Mutluluk yeni bölümde Batu'yu kim öptü, Batu nasıl tepki verdi?

Adı Mutluluk 4. son bölüm finalinde sürpriz öpücük - İzle

Fox Tv'nin sevilen dizisi Mutluluk 4. bölümüyle dün akşam izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde gençler arasındaki gerginlik had safhaya çıkarken, Kumsal yine Dolunay'ın oyununa geldi ve tüm okula rezil oldu. İstanbul'a okumaya giden ama sosyal şartları tümüyle farklı olan iki gencin öyküsü Adı Mutluluk son bölümüne Batu ve Eren arasındaki gerginlik devam etti. Heyecanla izlenen Adı Mutluluk 4. bölüm ve detayları haberimizde..

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin bu haftaki bölümünde gençler arasındaki ilişkilerde önemli şeyler oldu. Eren ile Kumsal’ın arasında olumlu gelişmeler olurjen en büyük sürpiz dizinin finalindeydi. zaor anlarında Batu’nun desteği ile ayakta kalan Sera, Batu’yu öptü! Ayrıca Kumsal bu öpüşmeye şahit oldu. Şimdi önümüzdeki hafta Batu’nun ve Kumsal’ın buna nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız aşağıdaki bağlantıdan full videosuna erişebilirsiniz.

Başrollerinde Ezgi Eyüpoğlu ve Kaan Yıldırım’ın yer aldığı ve yapımcılığını Süreç Film’in gerçekleştirdiği Adı Mutluluk son bölümünde Kumsal ile Dolunay ve Batu ile Eren arasındaki sürtüşmedaha belirgin bir hale geldi. Öyle ki bu sürtüşme sürpriz bir işbirliğine bile neden oldu. Eren, Batu ile uğraşmayı sürdürken Eren, önce Dolunay ile barışmış gibi yaptı ama aslında onu fena bir tuzağa düşürdü. Sevdiği adamı Kumsal'a kaptırma korkusu yaşayan Dolunay ise Kumsal'ı tüm üniversiteye rezil edecek bir hamle yaptı. Adı Mutluluk 3. bölümüne asıl damga vuran olay ise iki baskın karakter Eren ve Batu'nun araba yarış sahnesi oldu.



ADI MUTLULUK KONUSU

Adı Mutluluk; İzmir'de, yaşayan farklı karakter de, kültür de iki insanın, İstanbul'a, gitmek için can atan iki insanın hikayesini anlatıyor. Batu ve Kumsal'ın rastlantısal tanışmaları, ikilinin yeni bir hayata başlamasına neden olur. Zenginlik içinde büyüyen Kumsal ve annesinden başka kimsesi olmayan Batu'nun hayallerini ele alan Adı Mutluluk, İzmir'de başlayan İstanbul'da devam eden bir aşkın kimi zaman duygusal kimi zamansa renkli anlarını anlatıyor.