Gündem Adı Mutluluk 5. bölümde kriz-İzle

Adı Mutluluk 5. bölümde kriz-İzle

24.07.2015 - 11:31 | Son Güncellenme:

Adı Mutluluk dizisi 5. bölümüyle izleyenlerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Adı Mutluluk'un yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Adı Mutluluk'un son bölümünden detaylar..

Adı Mutluluk 5. bölümde kriz-İzle

Adı Mutluluk dizisi son bölümüyle yine izleyenlerine hoşça dakikalar yaşattı. Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Adı Mutluluk'un son bölümünde neler oldu? İşte Adı Mutluluk son bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Adı Mutluluk 5. bölüm Batu için oldukça zor geçti. Merakla beklenen Adı Mutluluk dizisinin son bölümünde sahilde Sera ile Batu'nun beraber bir bankta oturduğunu gören Kumsal şok geçirdi. Bir aşk üçgeni içerisinde devam eden Adı Mutluluk dizisinde Kumsal, Batu'yu kıskandı. İşte son bölüm ve detaylar...

KUMSAL GÜVENİNİ YİTİRİYOR

Sera ile Batu’yu dudak dudağa görmek Kumsal’ı çok sarsacak. Kumsal’ın bu olayı bu kadar sorun etmesi Batu’dan hoşlandığını fark etmesine yol açacak mı? Dizinin bu bölümünde Batu, Sra’ya onu asla sevgili gözüyle bakmadığını söyleyip Kumsal’ın gönlünü alıp onun güvenini yeniden kazanmaya çalışacak. Bakalım Kumsal, Batu’yu effedecek mi?

ADI MUTLULUK 5. BÖLÜM TIKLA İZLE

Hatırlanacağı gibi Adı Mutluluk son bölümde Sera, duygularına daha fazla gem vuramamış ve dizinin finalinde Batu’yu öpmüştü. Üstelik bu Kumsal bu öpücüğe şahit olmuştu. Adı Mutluluk 5. bölümde de Kumsal’ın bu olaya tepkisini göreceğiz.

Haberin Devamı