Stil Adidas Eyewear Tasarım Yarışması

Adidas Eyewear Tasarım Yarışması

19.06.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Adidas eyewear, dünya çapında tüm sanatçıları, tasarımcıları ve yaratıcıları var olan şablon(lar) kullanılarak bir 'adidas originals' güneş gözlüğü tasarlamaya davet ediyor. Bu tasarım yarışmasının kazananı, adidas originals dizayn ekibi tarafından seçilecek ve eseri, 2013 yılı global üretim hattı için değerlendirilecek.

Adidas Eyewear Tasarım Yarışması

Bu yaratıcı yarışmadaki gözlük modeli aslında adidas koleksiyonunda Santiago adıyla yer almakta. Şimdiki Santiago modeli dikkat çekici baskılarıyla 70'lerin görüntüsünü ve stilini yansıtmakta. Burnun üzerinde yer alan belirgin köprü gözlükte hem eski moda bir görüntü yaratırken hem de çerçeveye daha modern bir görünüş veriyor. Santiago modeli, eşsiz şekli ve gizemli tasarımıyla dünya çapındaki pek çok sanatçının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Adidas Eyewear Tasarım Yarışması

1 adidas eyewear Tarafından Seçilenler

adidas eyewear dizayn ekibi, bu tasarım yarışması için üç kazanan seçecek. Kazanların tasarımları üretim hattına girmek için seçilirse, bu kişiler tasarımlarına son şeklini vermek için dizayn ekibi ile yakından işbirliği yapabilecek. Ayrıca kazananların herbiri şunlara sahip olacak:

•adidas eyewear websitesi ve sosyal medya kanallarında yer alma fırsatına
•3000 dolara (usd)

En yüksek övgüyü alan tasarımcı şunları kazanacak: •adidas eyewear websitesi ve sosyal medya kanallarında yer alma fırsatını
•500 doları (usd)

Oylamada Sizin Seçtikleriniz

En yüksek oyu alan bir kişi ise şunları alacak:
•adidas eyewear websitesi ve sosyal medya kanallarında yer alma fırsatını
•500 doları (usd)

Haberin Devamı

Katılım Tarihleri

Son Başvuru Tarihi: 31 Temmuz 2012
Oylama: 1 Ağustos 2012, 10am PST - 8 Ağustos 2012, 10am PST
Kazanan(lar) Açıklanacak: 28 Ağustos 2012

Yazarlar