Bursa ADIM ADIM ULUDAĞ

ADIM ADIM ULUDAĞ

09.06.2016 - 16:16 | Son Güncellenme:

.

ADIM ADIM ULUDAĞ

Bursa’da "5 Haziran Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yürüyüşe katılan vatandaşlar, Uludağ’ın muhteşem güzelliğini keşfetmenin keyfini çıkardı.
"5 Haziran Dünya Çevre Günü" etkinlikleri kapsamında Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğinde Uludağ’da bir yürüyüş etkinliği düzenlendi. Dağcılık kulüpleri, ilgili kurumların personelleri ve vatandaşların da aralarında bulunduğu yaklaşık 170 doğasever, Uludağ’ın eşsiz güzelliğini keşfetme şansını yakaladı.
Sabah saatlerinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) önünde buluşan doğaseverler otobüslerle Uludağ Çobankaya mevkiine ulaştı. Çobankaya’dan başlayan programda yürüyerek Sarıalan’a gelen doğaseverler, kısa bir molanın ardından Kirazlıyayla’ya ve devamında da Karabelen mevkiine kadar yürüdü. Karabelen’de sona eren yürüyüşün keyfini çıkaran vatandaşlar, Uludağ’ın muhteşem güzelliğini ve yeşilini keşfetmenin tadını doyasıya çıkardı