Gündem Adını Sen Koy son bölümde neler yaşandı?

Adını Sen Koy son bölümde neler yaşandı?

18.10.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Adını Sen Koy 22. yeni bölüm ile dün izleyicinin beğenisine sunuldu. TRT 1 ekranlarının sevilen günlük dizisi Adını Sen Koy yayınlanan son bölümde heyecanlı sahneler yaşanmasına sebep oldu. Peki Adını Sen Koy 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Adını Sen Koy son bölümde neler yaşandı

Adını Sen Koy yeni haftaya heyecanlı bir başlangıç yaptı. Sevilen günlük dizi Adını Sen Koy 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1 ekranlarında yer alan Adını Sen Koy hafta içi her gün 17.10'da izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

ADINI SEN KOY İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşık ruh karanlık ve soğuk iklimde yaşar. Isı da ışık da hep bir adım ötede, sevdiğinin ellerindedir. aşk birbirlerine doğru sürüklenen iki kalbin bir türlü birleşememesi, yaklaşmaya çalışırken uzağa, hep uzağa düşmesidir…”
Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin ÖMER ve ZEHRA’nın hikâyesi de imkânsız bir iklimde yeşerecektir.
Gösterdikleri büyük dirence ve tüm olmazlara rağmen…

Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini… Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır. Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra’ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır.

Haberin Devamı

KARAKTERLER:

ÖMER
25 Temmuz 1986 tarihinde Adana’da doğan Erkan Meriç, ilköğretim ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı. Erkan Meriç, Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü’nden 2008 yılında mezun olmuştur.
Mankenliğe başlamadan önce en büyük hayali Galatasarayda kaleci olmak olan Erkan Meriç, 5 yıl profesyonel kalecilik yaptı. Ailesinin ısrarı ile kalecilik hayallerini bir tarafa bırakan Meriç, eğitim hayatına konsantre olarak, sporu bir yaşam şekli haline getirdi. Meriç, spor yaşamına aktif olarak basketbol, voleybol , yüzme ve özellikle body building alanında çalışmalara devam etmektedir.

ZEHRA
Eğitim hayatına İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde 1.sınıf öğrencisi olarak devam eden Hazal Subaşı, İzmir doğumludur.

11 Haziran 2015 gecesi düzenlenen olan Miss Turkey 2015 finalinde favoriler arasında gösterilmişti. Subaşı, 20 yaşında ve 1.66 boyundadır. Hazal Subaşı Elidor Miss Turkey 2015 yarışmasında 13 numarayla yarışmış, 3. seçilmişti.

ALEV
2014 yılında Kemerde düzenlenen İntenational güzellik yarışmasında ülkemizi temsil eden Ezgi Baran1992 Antalya doğumludur.
8 Yıl Ankara’da yaşadıktan sonra oyunculuk kariyeriyle tanışmasına vesile olan Ankara Kızları yarışmasına katılan Ezgi Baran burada ki ilk yarışmasında derece alamayarak,bir sonra ki sene yeniden yarışmaya katılıyor ve birinci oluyor.