Adıyaman Adıyaman Belediyesi'nden ‘Biz Anadolu'yuz' Projesine Destek

Adıyaman Belediyesi'nden ‘Biz Anadolu'yuz' Projesine Destek

16.10.2017 - 17:20 | Son Güncellenme:

.

Adıyaman Belediyesinden ‘Biz Anadoluyuz Projesine Destek

İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Biz Anadolu’yuz’ projesine katkı sunan Adıyaman Belediyesi, Balıkesir’e giden 189 öğrencinin yolculuk masrafları ile havalimanına gidiş-dönüşünü sağladı.
İçişleri Bakanlığı’nın 180 günlük eylem planında yer alan ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında Adıyaman’dan seçilen 15 yaş altı 189 öğrencinin Balıkesir’i ziyaret etmesine katkı sunan Adıyaman Belediyesi, öğrencilerin başka illere giderek iller arasında kardeşlik köprüsünü kurmasına ve kardeşlik ruhunu geliştirmesine destek verdi.
İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen ve Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje ile Adıyaman’da toplamda 2 bin 300 öğrencinin Balıkesir’e misafir olarak gönderileceğini söyleyen Adıyaman Belediyesi yetkilileri, ilk öğrenci kafilesinin geziyi tamamladığını dile getirdi.
Adıyaman Belediyesi tarafından yolculuk masraflarının karşılanacağı ve havalimanına gidiş-dönüşün sağlanacağı projenin 2017 yılında iki sefer yapılmasını hedeflediği öğrenildi.