Adıyaman Adıyaman'ın Yeni Tv Kanalı Yayına Hazırlanıyor

Adıyaman'ın Yeni Tv Kanalı Yayına Hazırlanıyor

15.06.2017 - 14:48 | Son Güncellenme:

.

Adıyamanın Yeni Tv Kanalı Yayına Hazırlanıyor

Adıyaman’dan yayın yapan ilk ve tek Mercan TV’nin ardından ikinci bir TV kanalı yayın hayatına hazırlanıyor.
Bakış TV ismi ile yayın hayatına hazırlanan televizyon kanalı kısa süre önce uydu lisans hakkını alarak teknik alt yapı çalışmalarına hız verdi. Karasal yayını olan Mercan TV, daha sonra Türksat üzerinden yayınlarını vermeye başladı. Mercan TV’den sonra medya grubu olarak bünyesine Bakış TV’nin de eklendi.
Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, Mercan Tv, Yeniyol Gazetesi, Mersin Haberci Gazetesi ve Uzman FM’den sonra Bakış TV’yi de medya gurubuna eklenmesi ile Adıyaman’a ve bölgeye yeni bir soluk getireceklerini söyledi.
Aslan, kısa süre önce başlatmış oldukları ikinci televizyon kanalı çalışmalarının, uydu lisans hakkının alınmasıyla nihayete erdiğini belirterek, “Mercan TV özellikle İstanbul, Mersin ve Kahramanmaraş’ta kendi stüdyolarında yayınlarına devam ederken en büyük hayallerimizden bir tanesi de Adıyaman’a ikinci bir televizyon kanalı kazandırmaktı. Kısa süre önce yönetim kurulumuzla birlikte hummalı bir çalışma içerisine girerek, gerekli yerlere başvurularımızı yaptık ve geçtiğimiz günlerde uydu lisans hakkını almış olduk. Yayın politikası olarak Mercan TV’de olduğu gibi objektiflikten asla ödün vermeyeceğiz. Ancak hem Mercan TV’de hem de yeni televizyon kanalımız Bakış TV’de biraz daha dinamik bir yayın anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Adıyaman’ın yanı sıra bölgeye de ağırlık vereceğiz. Özellikle Kahramanmaraş ve Mersin başta olmak üzere bölgenin sesi, kulağı ve gözü olacağız” dedi.