Sektorel Yayinlar ADR'DEN NİYE KORKUYORUZ?

ADR'DEN NİYE KORKUYORUZ?

10.01.2018 - 17:54 | Son Güncellenme:

GVN Danışmanlık ekibi yaklaşık 15 yıllık süre içerisinde edindiği mesleki tecrübeleri ve uzmanlıkları ile ADR ’den korkulmaması gerektiğini aktarmaktadır.

ADRDEN NİYE KORKUYORUZ

Dâhil olduğumuz sürecin işletmelere fırsat olduğunu verdiğimiz TMGD Hizmeti ve Hizmet İçi Eğitimler ile sunmaktayız.

Haberin Devamı

GVN Lojistik Danışmanlık Ltd. Şti. yetkilendirilmiş Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu (TMGDK) olarak Bursa Ulaştırma Bölgede merkez ve İstanbul Ulaştırma Bölgesinde şube olarak faaliyet göstermektedir.

GVN Danışmanlık ekibi 2003 yılından günümüze ithalat–ihracat ve gümrük operasyonları, filo yöneticiliği vb. alanlarında yurt içi ve dışı görevler yaparak Lojistik sektörünün içerisinde faaliyet göstermiş, ADR mevzuatının uygulanmaya başladığı 2013 yılından bugüne kadar sahada görev almış deneyimli uzman kişilerden oluşmaktadır. Ekibimizdeki arkadaşlarımızın uzmanlıkları ADR/RID/IMDG Kod/DGR alanlarının tamamını kapsayacak şekildedir.

Hizmet verdiğimiz firmalarımıza kimyasal envanterlerini yönetecekleri bir Kimyasal Madde Yönetim ve ADR Sistemi uygulama yazılımı programı olan KMY Sistem’i sunmaktayız. Bu yazılım programı çerçevesinde işletme kimyasal madde envanteri yazılım ile kayıt altına alınmakta ve süreklilik sağlanmaktadır.

Haberin Devamı

GVN Danışmanlık olarak hizmet verdiğimiz firmalara “ADR’den niye korkuyoruz?” sorusunu sormaktayız.

İnsanoğlu doğası gereği bilinmeyenden korkar ve kendini savunma mekanizması içine alarak korumaya almaya çalışır. Türkiye’deki Tehlikeli Madde Lojistiği sektörü şu anda bu durumu gösteren en güzel örnektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.