Cadde ‘Adrenalin sporlarına hayranım’

‘Adrenalin sporlarına hayranım’

19.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Sorma Neden’ filmiyle cuma günü beyazperdede olacak Toygan Avanoğlu, off-road tutkunu... Oyuncu, “Çocukluğumdan bu yana adrenalin sporlarına hayranım” dedi.

‘Adrenalin sporlarına hayranım’

Toygan Avanoğlu, ‘Sorma Neden’ filmi ve ‘Meleklerin Aşkı’ dizisiyle izleyiciyle buluşuyor. Set dışında adrenalini yüksek olan off-road yapan oyuncu, “Sadece zevk için yaptığım bir spor. Belki ileride yarışları düşünebilirim ama şu an öyle bir niyetim yok” dedi. Avanoğlu’yla sinema filmini, dizisini ve off-road tutkusunu konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Sorma Neden’ filminde sizi çeken neydi?

Senaryosu ilgimi çekti. Konusunun sıradan olmayışı, işine çok inanan bir yönetmen ve senaristin olması... Bunlar, istemem için yeterliydi.

- Projede nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

Şivesi olmayan birini oynuyorum. Keyifli, tatlı ve zeki. Filmin geneline bakılınca tüm karakterler arasında güzel bir köprü var.

- Daha çok sinemada yer alıyorsunuz. Sebebi ne?

Uygun zamanda doğru iş diyelim. Dizi ya da sinema gibi bir ayrım yapmıyorum. Senaryolarda tıpkı inşaatlar gibi geliyor bana... Doğru işçilerle, iyi taşeronlarla ve kaliteli mühendislerle inşaata başlanıldığı zaman, sonuç olarak doğru düzgün bir bina çıkıyor ortaya...

- Off-road aşkınız ne zaman başladı?

Haberin Devamı

Çocukluğumdan bu yana adrenalin sporlarına hayranım. Annemden bu sporların içinden en tehlikesizi olarak off-road için izin alabildim. Tabii dikkatli olmak şartıyla...

- Tehlikeli bir spor gibi görünüyor. Aileniz ve arkadaşlarınız destek veriyor mu?

Tehlikeli hale getirmek elimizde bence... Mesela bilmediğimiz bir pistte, çok dikkatli olup önce keşif yapmalıyız. Sonra spor alanını belirleyebiliriz. Destek verenler de oluyor tabii ama sözlü.

- Kaza geçirme riski var. Tedirgin olmuyor musunuz?

Oluyorum tabii. Ama işte gül ve diken meselesi... Dikenin yerini bilip ve unutmayıp elimizi değdirmemeye çalışıyoruz.

- Arazi aracınıza, ‘Azgın’ ismini verdiniz. İçindeyken neler hissediyor musunuz?

Fantastik bir his diyebilirim. X Men, Hulk ve Transformers karışımı bir şey... Tabii fazla da gaza gelmemek gerekiyor (gülüyor).

‘Adrenalin sporlarına hayranım’

- Yarışlara katılmayı düşünüyor musunuz?

İleride düşünebilirim ama şu an öyle bir niyetim yok. Sadece zevk için yaptığım bir spor.

- İstanbul’da nasıl bir araç kullanıyorsunuz?

V8 5.9 model güzel bir araç kullanıyorum. SUV araçlarından başka kullanmayı sevmiyorum. Eskileri alıp, onları modifiye etmeyi ve hayat vermeyi çok seviyorum. Bu, en büyük hobim diyebilirim.

‘Necmettin’in tam tersiyim’

- ‘Meleklerin Aşkı’ dizisinde canlandırdığınız Necmettin karakterinin ‘eşekçi’ lakabı var. Eşeklerle sahnelerinizde zorlanıyor musunuz?

Haberin Devamı

Hayvanları çok sevdiğim için hiç zorluk çekmiyorum. Hatta onların anlık doğal hareketleri, daha da eğlenceli hale getiriyor yaptığım işi.

- Necmettin cimri, kıskanç ve maço biri. Siz kendinizi nasıl anlatırsınız?

Tam tersiyim. Canlandırdığım karakter benim paralel evrendeki zıt halim. Ama severim kendisini (gülüyor)...