İstanbul Adres Sormak İçin Yaklaştıkları Kadının Çantasını Bebek Arabasından Böyle Çaldılar

Adres Sormak İçin Yaklaştıkları Kadının Çantasını Bebek Arabasından Böyle Çaldılar

11.12.2017 - 13:08 | Son Güncellenme:

.

Adres Sormak İçin Yaklaştıkları Kadının Çantasını Bebek Arabasından Böyle Çaldılar

Fatih’te, Azerbaycan uyruklu kadının bebek arabasındaki çantası, yanına adres sorma bahanesi ile yaklaşan 1’i çocuk 4 kadın tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına da yansıya hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan polis, zanlıları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre olay 7 Aralık Perşembe günü akşam saat 17.30 sıralarında Aksaray Tramvay Durağı’nda meydana geldi. İddiaya göre Laleli’de alışveriş yaptıktan sonra bebek arabasındaki çocuğu ile birlikte yolda ilerleyen Azerbaycan uyruklu M.P.’nin yanına, adres sorma bahanesi ile biri çocuk 4 kişi yaklaştı. Şüphelilerden biri Azeri uyruklu M.P.’ye adres sorarken, 2 kadın ile çocuk bebek arabasının alt gözündeki çantayı çalarak uzaklaştı. Bir müddet sonra çantasının çalındığını fark eden Azeri kadın, durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkarak şüphelilerin eşkalini belirledi.
Hırsızı yakalamak için çalışma başlatan polis, olayın failleri olduğu ileri sürülen A.T. (26), G.Ş. (24)i Y.T. (20) ile yaşı 18’den küçük B.T. adlı şüphelileri ticari taksiye binerken yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların emniyete götürüldüğü belirtildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, 4 şüphelinin çantayı organize şekilde çaldıkları o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.