Eskişehir AFET VE ACİL DURUMLAR İÇİN İŞ BİRLİĞİ KARARI

AFET VE ACİL DURUMLAR İÇİN İŞ BİRLİĞİ KARARI

25.11.2014 - 14:19 | Son Güncellenme:

.

AFET VE ACİL DURUMLAR İÇİN İŞ BİRLİĞİ KARARI

Odunpazarı Belediyesi, merkezi Eskişehir olan Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) ile afet ve acil durumlarda birlikte hareket etme kararı aldı.
Eskişehir’de kurumlar arası iş birliği çalışmalarına büyük önem veren Odunpazarı Belediyesi, örnek bir iş birliğine daha imza attı. Odunpazarı Belediyesinde DAK Dernek Başkanı Ömer Canayakın ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, yetkililerden dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, afetlere hazırlıklı olmak için bilinçli bir tavır geliştirilmesinin gerekliliğine vurgu yapan Başkan Kurt; “Başta deprem olmak üzere her türlü afete karşı hazırlıklı olmak gerekiyor” dedi.
Dorlion Arama Kurtarma Derneği Başkanı Ömer Canayakın ise Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a derneklerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bugüne kadar birçok sosyal projede yer aldığına dikkat çeken Canayakın, DAK’ın 35 gönüllüden oluştuğunu, üye sayısının ise her geçen gün arttığını vurguladı.