Afyonkarahisar Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

15.05.2017 - 10:41 | Son Güncellenme:

.

Afyonkarahisardan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Kültür Merkezi kavşağında Hasan Sarıgül (55) idaresindeki 03 BC 494 plakalı patates yüklü kamyonet, Abuzer Doğancık'ın (36) kullandığı 03 LF 898 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücüler Sarıgül ve Doğancık yaralandı. Yaralılar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Dinar'da Anneler Günü etkinliği

Dinar ilçesinde Anneler Günü dolayısıyla Dinar Buhurcular Huzurevi'nde program düzenlendi.

Dinar İlçe Müftüsü Şahin Yaşar tarafından duaların edildiği etkinlikte Dinar İmam Hatipleri tarafından ebediyete intikal etmiş olan anneler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker, her yıl olduğu gibi bu yıl da huzurevinde Anneler Günü'nü kutladıklarını, özellikle huzurevinde ikamet eden annelere çok değer verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Toker, "Çocuklarımız, yaşama ilişkin ne varsa annelerinden öğrenirler. Varlıklarıyla güç bulduğumuz annelerimiz ilk öğretmenimiz ve yaşam boyu yol göstericimizdir. Bu koşulsuz sevgi ve sorumluluğun karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Tarihin her döneminde, milletin bağımsızlığında ve varlığını sürdürmesinde, annelerimizin de çok büyük payı olduğunu göz önüne alarak, kadınların toplumsal hayatta da daha etkin olması geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayacaktır." diye konuştu.

Etkinlikte davetlilere lokma tatlısı ikram edildi.

Programa, Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, Dinar SYDV Müdürü İrfan Yüksel ve davetliler katıldı.

- Sandıklı'da iş yeri açılışı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ece Mahallesi Meydan Sokak'ta bulunan bir iş yerinin açılışını gerçekleştirerek esnafı ziyaret etti.

Çevredeki esnaflarla sohbet eden Çöl, esnaflara işlerinde bol kazançlar diledi.

Sandıklı'nın her geçen gün büyüyüp geliştiğini belirten Çöl, değişik sektörlerde yeni iş yerlerinin açılmasının da kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Çöl, "Bu iş yerlerimiz hem Sandıklı'ya hizmet vermekte hem de piyasalardaki hareketliliği canlı tutmaktadır. Bu bağlamda iş yeri açılış ve ziyaretlerimize büyük önem veriyor ve iş yoğunluğumuz olmadığı sürece davetlere icabet etmeye çalışıyoruz. Açılış sonrası çevrede bulunan esnaflar ile de sohbet etme imkanı bulduk. Kendilerine işlerinde kolaylık ve bol kazanç diliyorum." diye konuştu.