Afyonkarahisar Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

22.06.2018 - 12:40 | Son Güncellenme:

.

Afyonkarahisardan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve adayı Ali Özkaya, Dinar ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Haberin Devamı

Özal, seçim çalışmaları kapsamında, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliğini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilciliğini ve Dinar Muhtarlar Derneği Başkanlığını ziyaret etti.

Şehit ve gazi dernekleri temsilcileri Hasan Ceylan ve Cengiz Kartal ile görüşen Özkaya, şehitlere ve gazilere çok şeyler borçlu olduğumuzu belirtti.

Dinar Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Özkaya, burada muhtarlarla görüşerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da muhtarlara ayrı bir önem verdiğini, muhtarlık kurumunun sorunların tespiti ve çözümü açısından değerli olduğunu söyledi.

- SP adayı Yaşar Karakaya, Tatarlı'da

Saadet Partisi Afyonkarahisar milletvekili adayı Yaşar Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Tatarlı beldesinde pazar yerini ve çarşı esnafını ziyaret eden Karakaya, Saadet Partisi'nin seçim vaadlerini halka anlattı.

"Değiştir Sadet Gelsin" sloganıyla yola çıktıklarını ve çalışmalarını genel merkezin belirlediği kriterler doğrultusunda yaptıklarını ifade eden Karakaya, "Bir parti için iktidarda olmak veya olmamak, kazanmak veya kaybetmek ölüm kalım gibi gözükmemeli. Şimdi maalesef öyle gözüküyor. İktidar için her şey mübah olmamalı." dedi.