Afyonkarahisar Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

22.06.2018 - 16:30 | Son Güncellenme:

.

Afyonkarahisardan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki ihtiyacı karşılamak, vatandaşların PTT Banka işlemlerinden faydalanabilmeleri için açılacak ola PTT acentesi, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve PTT Sandıklı Şube Müdürü Songül Ekici arasında imzalanan protokol ile hayata geçirildi.

Haberin Devamı

Belediye Başkanlığı makam odasında düzenlenen imza töreninde, Sandıklı PTT Şube Müdürü Songül Ekici, Sandıklı Şube PTT Şefi Mustafa Demir hazır bulundu.

Noter huzurunda atılan imzalar ile resmiyet kazanan protokol ile Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki PTT acentesinde bankacılık, havale gibi işlemler kolaylıkla yapılabilecek.

Belediye Başkanı Çöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşlardan bu konu ile ilgili taleplerin geldiğini söyledi.

"Biz de kendilerine konunun takipçisi olacak ve çözüme kavuşturacağımızın sözünü vermiştik." diyen Çöl, şöyle konuştu:

"Gerekli görüşmeleri yaptık, PTT Sandıklı Şube Müdürümüzle karşılıklı mutabakata vardık, imzaladığımız protokol ile gerçekleşmesi için ilk adımı attık. Bu bağlamda sözümüzü yerine getirdiğimiz ve Hüdai Kaplıcalarına kazandırdığımız yeniliklere bir halka daha eklediğimiz için mutluyuz. Gerekli teknik alt yapı çalışmaları başlayarak vatandaşlarımızın hizmetine en kısa sürede girecek olan acentemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Haberin Devamı

- CHP milletvekili adayı Uyan, Çöl Ovasını gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar milletvekili adayı Ahmet Hakan Uyan, 24 Kasım 2018 de yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Çöl Ovası olarak adlandırılan ve Dinar ilçesine bağlı olan Çobansaray, Akçaköy, Bağcılar, Çürüklü, Akpınarlı, Kadılar, Ocaklı, Kınık köylerini ziyaret eden Uyan, buralarda köy halkı ile buluşarak dert ve sorunları dinledi.

CHP’nin iktidara gelmesi halinde köylünün ve köylerin bütün sorunlarının aşılacağını ifade eden Uyan, "Çiftçilerimizin ve köylü vatandaşlarımızın bütün sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sebeple CHP’nin iktidar olmasıyla beraber sorunları çözeceğiz. Çiftçilerimizin tarımdaki girdi masraflarını azaltacağız ve daha çok kazanmalarını sağlayacağız." diye konuştu.