Cadde Ağlatan dizi teklifi

Ağlatan dizi teklifi

14.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem’i Semra Güzel, “Ekibe kabul edildiğimi öğrendiğimde, gözyaşlarıma hakim olamadım” dedi. Sadece dört yıldır İstanbul’da yaşayan oyuncu, “Şanslı bir oyuncuyum, hep güzel insanlarla çalıştım” şeklinde konuştu

Ağlatan dizi teklifi

Oyunculuğun yanı sıra güzellik uzmanı olarak da çalışan Semra Güzel, Hedeflerim arasında izleyicilerin karşısına bir televizyon programıyla çıkmak var” dedi.

Haberin Devamı

Semra Güzel’i tanıyabilir miyiz?

İzmir’de yaşayan, kendini çocuklarına adamış bir ailenin ortanca çocuğuyum. Küçüklüğümden beri kararlı ve inatçıyım. Koyduğum hedefin önündeki her türlü engele meydan okuyabilirim. Yakınlarım uysal, uyumlu ve pozitif olduğumu söyler.

Oyunculuk nereden geliyor?

Lise yıllarımda sahnelerin aranan ismiydim. Üniversitede radyoculuk yaptım. Ama kalbim ‘Oyuncu olunmaz, oyuncu doğulur’ diyordu.

Ağlatan dizi teklifi

‘Şevkat Yerimdar’ dizisine nasıl dahil oldunuz?

Limon Yapım’a daha önce gitmiştim ama ilk kez kalbimde bu kadar tatlı bir heyecan hissediyordum. İletişim danışmanım Erbay Gül aradığında yanımda ablam ve yedi yaşındaki yeğenim vardı. Ekibe kabul edildiğimi duyduğumda gözyaşlarıma hâkim olamadım. Yeğenimin, “İnsanlar sevinçten ağlar mı ki?” sorusu hâlâ kulaklarımda.

Haberin Devamı

Sanem karakterinden söz eder misiniz?

Hepimizde biraz Sanem var aslında, henüz ekranlara tam yansımadı ama ilerleyen bölümlerde daha net göreceğiz. Arkadaş canlısı, iyi niyetli, tatlı ve hep gülümseyen, her şeyde hayır ve olumlu taraf gören bir karakter.

Komedi dizisi zor mu?

Komedi beni daha fazla düşündürüyor. Üzüntüye meyilli bir toplumuz, güldürmek çok zor. Durum, doğallığıyla komik olduğunda bu başarılabiliyor sanırım.

‘Şevkat Yerimdar’ izleyici tarafından sevildi. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Samimiyete. Tüm oyuncular rol- lerine kendi karakterlerini, samimiyetlerini ve yorumlarını katıyorlar. Biz çekerken bile çok eğleniyoruz. Bu enerji de izleyiciye aynı şekilde yansıyor.

İdolü Nebahat Çehre

Oyunculuktaki hedefleriniz neler?

Başarılı olabilmek. Her proje farklı bir deneyim. Edinmiş olduğum deneyimlerle hayatıma bir şeyler katarak devam etmekse en büyük hedefim. Açıkçası zamanla çok uzun planlar yapmamayı öğrendim. Geçici bir yaşamda kalıcı olabilmek için uğraş veriyorum. Adım adım doğru ilerlemek ve her kapıyı kapattığımda tekrar döndüğümde sarılıp ‘Ne güzeldi’ dedirtebilmek isterim. Oyunculuk benim için aşk ama son dönemlerde hedeflerim arasında izleyicilerin karşısına bir televizyon programıyla çıkmak da var. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir.

Haberin Devamı

Size gelen projeleri neye göre değerlendiriyorsunuz?

Aslında bana uygun görülen karaktere göre değerlendiriyorum. İstanbul’da dördüncü senem ve şanslı bir oyuncuyum. Hep güzel insanlarla çalıştım.

İdolünüz var mı?

Bu soru sorulduğunda aklıma gelen ilk isim, çok sevdiğim Nebahat Çehre olur ama şunu da belirtmek istiyorum ki; oyunculuğunun da ötesinde yansıttığı pozitif enerjisi ve duruşunun da bambaşka olduğunu düşünüyorum.

Oyunculukta güzellik avantaj mıdır?

Televizyon, farklılık isteyen ve görsel anlamda beğeni üzerine kurulu bir iş ancak sadece güzellik yetmez.

‘Kickbox kadınlar için gerekli’ Boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Maalesef boş diyebilecek bir vaktim yok. İki iş yapıyorum ama yemek pişirmeyi ve evimle ilgilenmeyi çok seviyorum.

Güzellik uzmanısınız, mesleğinizi seviyor musunuz?

Mesleklerin sadece alınan eğitim sonucunda ulaşılan hedefler değil de var olan yeteneklerin yönlendirdiği birikimler olduğunu düşünüyorum. Çok küçük yaşlardan itibaren oyuncaklarımın görsellerini değiştirir, onlara kıyafet tasarlamaktan keyif alırdım. Üniversiteden sonra fiziksel özellikler ilgi alanıma girmeye başladı. Güzellik uzmanı olarak çalışmaya devam ediyorum çünkü yıllardır güven ilişkisine dayalı sabit müşterilerim var. Kalıcı makyaj yapmak, cilt üzerine önerilerde bulunmak benimle bütünleşmişti.

Haberin Devamı

Kicbox’la ilgilendiğinizi duyduk...

Çok eğlenceli ve kendine güveni pekiştiren bir uğraş. Bir kadının kendisini savunması açısından da gerekli.