Ağrı Ağrı Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

Ağrı Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

26.05.2017 - 13:44 | Son Güncellenme:

Görevlendirme yapılan Ağrı Belediyesi, ramazan ayı boyunca vatandaşlara güzel hizmet sunabilmek için çalışmalarını tamamladı

Ağrı Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

AĞRI (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Ağrı Belediyesi, ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikleri ile yoğun bir çalışma yürütecek.

Haberin Devamı

Hanibaba Caddesi Orduevi yanında bulunan açık otoparktaki alanda ramazan ayı boyunca iftar çadırı, ilahi konserleri ve söyleşiler gibi birçok program düzenlenecek.

Aynı zamanda kurulan lunaparklarda vatandaşlar eğlenecek, otağ çadırında ise ücretsiz çay ikramı ve hafta sonları çocuklara pamuk şekeri, elma şekeri ve dondurma ikramları ile vatandaşlara hizmet sunacak.

Ağrı Valisi Musa Işın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyeyi devraldıkları günden beri hem sosyal hem de kültürel hizmetleri yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Belediyenin kültür biriminin ciddi projeler oluşturduğunu belirten Vali Işın, "Bu manada ramazan ayında da 29 gün boyunca her gün program var. Orduevinin karşısındaki otoparkta ramazan meydanı kuracağız. Orada ramazan çadırımız olacak." dedi.

Haberin Devamı

Günde 400-500 kişiye iftar vereceklerini aktaran Işın, şöyle konuştu:

"Gençler ve çocuklar için lunapark kurulacak. Hünkar çadırımız olacak. Orada yine vatandaşlarımıza ücretsiz çay dağıtılacak. Zaman zaman çocuklara hediyelerimiz olacak. Dondurma, çikolata ikramımız olacak. Çocukları çok seviyoruz, onları sevindirmek istiyoruz ramazan ayında. Ayrıca yine aynı alanda 29 gün boyunca ses platformumuz kurulu olacak. Ulusal ve yerel sanatçılarımız yer alacak. Dolaysıyla dolu dolu bir ramazan ayı geçecek. Bunun dışında ayrıca bir planlama yaptık. Ramazan ayında mahallelerde eşimle fakir ailelerle iftar yapacağız. Fakir ailelerin sofrasına gideceğiz, onlarla birlikte iftarımızı açacağız."

Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Vali Işın, şunları kaydetti:

"Ramazan ayının bereketinin, feyzinin milletimizin üzerinde olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan ayını da barış ve huzur içerisinde halkımızın, Ağrılı hemşehrilerimizin geçirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu konuda elimizden gelen bütün tedbirleri alıyoruz. Ramazanın feyz ve bereketinin milletimizin, halkımızın, hemşehrilerimizin üzerinde olsun. Ben şimdiden ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah sıhhat, selamet ve bereket içerisinde ramazanı geçirmesini, tüm aziz milletimize, halkımıza, Ağrılı hemşehrilerimize nasip etmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Yazarlar