Ağrı Ağrı'da Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun İlgi

Ağrı'da Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun İlgi

13.06.2017 - 11:41 | Son Güncellenme:

.

Ağrıda Yaz Kuran Kurslarına Yoğun İlgi

AĞRI (AA) - Ağrı'da okulların tatil olmasıyla açılan yaz Kur'an kurslarına kayıt yaptıran çocuklar ders başı yaptı.

Haberin Devamı

Kur'an kurslarına gelen çocuklara ilk gün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an-ı Kerim, "Elif Ba" ve "Dinimi Öğreniyorum" kitapları hediye edildi.

Eleşkirt ilçesindeki Eleşkirt Yeni Cami'sindeki programa katılan İlçe Müftüsü Kerim Şükrü Ünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursta çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan kitap ve çeşitli materyalleri kurslara katılan öğrencilere ücretsiz dağıttıklarını ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:

"Anne ve babaların evlatlarını camilere göndermelerini ve kursa gelen çocukların takip edilmesini istiyoruz. Çocuklarımız, dinimizi asıl kaynağından öğrenme gayreti içerisinde olsunlar. Biz kendi evlatlarımız kadar bu yavrularımıza değer vereceğiz. Kur'an-ı Kerimi ve dini bilgileri 9 hafta sonunda yavrularımıza öğretmiş olacağız."

Haberin Devamı

Eleşkirt Yeni Cami imamı Fuat Çiftçi ise katılımın yoğun olduğunu belirterek, çocuklara Kur'an-ı Kerim'i ve dini bilgileri en iyi şekilde öğretmeye çalışacaklarını dile getirdi.